Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Så fräcka var svenskarna i 2016

Så fräcka var svenskarna i 2016

december 29th, 2016 Posted in badkars Tags:

Den svenska återförsäljaren av sexleksaker Sinful.se har tagit pulsen på svenskarnas köpvanor under det gångna året. Genom att kartlägga alla inköp i webbshoppen, har man bland annat kunnat se hur många liter glidmedel man totalt skickat till svenska folket, vilken ort som använder sig mest av sexleksaker, samt hur många dildos som såldes under 2016.

Se hela översikten med mer fakta om svenskarnas sexvanor under 2016 genom att klicka här.

Rumpan allt mer populär bland männen

En analys av försäljningen under 2016 visar att sexleksaker till männens bakdel har ökat i popularitet. Webbshoppen redovisar en ökning på försäljning av anala sexleksaker för män med hela 36%, jämfört med 2015. Sinful skriver att intresset för sexleksaker för männens rumpa är generellt en stigande trend över hela Skandinavien, där verksamheten har upplevt en krafig stigning av försäljningen i både Sverige, Norge, Danmark och Finland i år.

Medan 2016 har varit den manliga rumpans år, så har en produkt hos de svenska kvinnorna ökat markant i popularitet. Försäljningen av den klassiska vibratorn Magic Wand har nämligen visat på en stor ökning i efterfrågan och toppar därmed listan över alla övriga kvinnliga produkter. En Magic Wand är bland de kraftigaste vibratorerna på marknaden, och den blev en världskändis när Samantha från Sex and the City använde den i ett avsnitt.

Dildos täcker Högakustenbron

Sinful har även tittat närmare på antalet meter dildos de sammanlagt har fraktat under loppet av året. Siffrorna visar att verksamheten under 2016 har skickat 1,742 meter dildos till svenska folket. Detta motsvarar nästan Högakustenbrons längd!

Även handbojor är en av de mest populära produkter i svenskarnas nattduksbord. Här skriver Sinful att det rör sig om 2,012 sålda set, vilket motsvarar ungefär 10% av polisens totala handbojor.

Därutöver har Sinful under 2016 försett svenskarna med 4,671 liter glidmedel, vilket motsvarar 39 badkar, uppfyllda upp till kanten.

Kiruna Sverigemästare i sexleksaker

I maj gjorde Sinful en undersökning av deras senaste 100,000 order, där man ville ta reda på vart i landet man spenderar som mest pengar på sexleksaker i snitt, per invånare.

Undersökningen visar att Kiruna i bara är den största och nordligasta kommunen i hela Sverige, utan också den ”sexigaste” under 2016. Med sina 23,000 invånare har Kiruna klättrat upp hela 55 platser från undersökningen i 2015, till första platsen i år.

Du kan själv titta på hur snuskig din egen kommun är genom att klicka här.

Två namn är snuskigare än alla andra

Senare under året togs tempen på vilka som var Sveriges snuskigaste namn, baserat på hur mycket sexleksaker dessa i genomsnitt köper. Undersökningen visade att Kjell och Inger är Sveriges snuskigaste namn.

Du kan testa hur snuskigt ditt eget namn är genom att besöka Sinfuls namngenerator här.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen