Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Kittlande spänning i fortsättningen på Sveriges första erotiska deckare

Kittlande spänning i fortsättningen på Sveriges första erotiska deckare

maj 12th, 2016 Posted in badkars Tags:

Mer spänning. Mer kärlek. Mer erotik.

Susanne Ahlenius är tillbaka. Två år efter att hon gett ut Sveriges första erotiska deckare Dödlig åtrå kommer nu den kittlande fortsättningen. I Dödligt dubbelspel vägrar de fruktansvärda minnena från förra boken att lämna mordutredaren Alice Wiklund i fred, särskilt som att hon den här gången får kontakt med mördarens tvillingbror.

Frågan hon måste ställa sig är: Kan ondska gå i arv?

Med sin andra roman på bokdiskarna finns det knappast några tvivel kvar om att det är erotic crime som Susanne Ahlenius ska skriva. Inte heller att hon har en särskild förkärlek för Scotland Yard-utredningar på Londons mörka bakgator, långt från den vackra naturen hemma på Värmdö utanför Stockholm.

Det har med andra ord hänt mycket sedan den dagen hon hade modet att räcka upp handen i en bokpanel, och uttryckte sin längtan efter bättre erotisk litteratur. Allting föll på plats när hon gjorde en resa till London och förstod att det var hon själv som skulle skriva den där boken hon saknat.

Nu har hennes övertygelse resulterat i del två av tre böcker om Alice Wiklund, på plats i England för att utreda flera mord som hänger ihop. I Dödligt dubbelspel hittas ett skelett av ett barn på en herrgård som tillhör familjen Kendall, samma familj som redan fostrat en mördare. Finns det fler mörka hemligheter i familjen?

Enda sättet för Alice att gå vidare i sitt liv är att söka svaren på gåtorna. Det gäller en gåta som leder trettio år tillbaka i tiden, men också mystiken kring en kvinna som hittas strypt i ett badkar.

Här ett par omdömen om första boken i serien, Dödlig åtrå:

”Susanne Ahlenius kan både skapa spänning och skildra sexualitet. Ännu en speciell kvinnlig romanpolis som jag gärna lär känna närmare.” (Borås Tidning)

”Erotik! Jag uppskattar att de erotiska avsnitten smälter in i handlingen på ett naturligt sätt. Så jag kan nog se mig överbevisad, det går att kombinera erotik och deckare, vissa gör det bara bättre än andra.” (Boklysten)

Mer om Dödligt dubbelspel:

Alice Wiklund och Tyler Rimes på Scotland Yard har precis avslutat en mordutredning. Rättegången är över, mördaren sitter inlåst men det räcker inte för Alice. Trots att hon höll på att bli hans sjunde offer vill hon få svar på frågan som ständigt förföljer henne: Kan ondska gå i arv?

Hon får kontakt med Ryan, mördarens tvillingbror. Kommer han kunna ge henne ett svar?

Alice vill gå vidare men kan inte släppa sin besatthet av familjen Kendall, och när hon hittar ett skelett av ett barn på familjens herrgård blir det början på en utredning som kommer ta dem trettio år tillbaka i tiden.

En kvinna hittas död i ett badkar, strypt. Fallet är identiskt med mordet på Alice väninna, Ann von Walden, men vad har de gemensamt förutom tillvägagångssättet?

Alice Co blir indragna i ett dödligt dubbelspel där någon sitter med en vinnande hand och väntar på nästa giv. 

För mer information, kontakt med författaren och för att beställa recensionsexemplar vänligen kontakta förlaget på: info@hoi.se

Hoi är ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt
förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren.
Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter.
Välkommen till oss, som läsare eller författare.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen