Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Låt badrummet spegla din personlighet med nya serien Joyce

Låt badrummet spegla din personlighet med nya serien Joyce

januari 15th, 2013 Posted in badkars Tags:

I år lanserar Villeroy Boch badrumsserien Joyce som består av multifunktionella möbler och badrumsaccessoarer med oändliga variationsmöjligheter. Med Joyce blir det möjligt att skapa sitt unika, personliga och individuellt anpassade badrum.

Den nya badrumsserien Joyce möter efterfrågan på produkter som kan ge hemmet en mer individuell och personlig touch. Joyce består av funktionella badrumsmöbler, tvättställ i olika storlekar, WC:s, bidéer och badrumsaccessoarer där ett modernt formspråk, trendig färgskala och smarta funktioner gör det möjligt att skräddarsy sitt badrum efter behov, tycke och smak.

I nya serien Joyce ingår badrumsmöbler i olika designstilar, bland annat innovativa Joyce Touch som med en särpräglad karaktär sticker ut från traditionellt formspråk i badrum. I Joyce Touch-serien ingår bland annat ett sidoskåp med smarta funktioner som underlättar förvaringen i badrummet; två eluttag för exempelvis hårfönen, rakapparaten eller eltandborsten, en pappersdukshållare och en papperskorg. Sidoskåpet finns i färgerna Ceramic White, Peru (lila) Bali (blå) och Sahara (gul) men också i en rad övriga möbelfärger.

Individuella valmöjligheter med speciellt utformade badrumsaccessoarer

I badrumsserien Joyce ingår en rad badrumsaccessoarer, så kallade ”appar”, med vilka man kan bygga ihop olika typer av förvaringsmöjligheter. Dessa ”appar” är gjorda i porslin och består av skålar och lock i olika färger och former som kan byggas på varandra i mängder av variationer. På detta sätt kan man själv skapa dekorativa, praktiska och personliga förvaringsmöjligheter för smycken, tvålar, blommor, doftljus etc. Tack vare en gummiklädd och magnetisk undersida står accessoarerna stadigt på alla underlag. ”Apparna” finns i färgerna Ceramic White, Peru (lila) Bali (blå) och Sahara (gul).

Lansering under året

Joyce lanseras i Sverige under 2013. Några prisexempel, rekommenderat cirkapris hos återförsäljare, inkl moms:

·  Tvättställ 600 X 470 mm: 2 676 SEK

·  ”App” – skål 150 mm diameter, vit 30 mm djup: 281 SEK, vit 60 mm djup: 324 SEK.

·  Sidoskåp med multifunktion 354 X 652 X 373 mm: 14 674 SEK.

·  Sidoskåp utan multifunktion: 354 X 892 X 373 mm: 7 633 SEK.

Bilagor: Pressbilder

För mer information och bilder välkommen att kontakta:

Ann-Christine Berg, PR Communications Manager, mob: 072-502 68 14,
ann-christine.berg@gustavsberg.com

 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen