Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Lindströms i Lomma blir störst i Norden

Lindströms i Lomma blir störst i Norden

september 7th, 2016 Posted in badkars Tags:

Den 12 september slår Lindströms upp dörrarna till sin nyrenoverade butik på Prästbergavägen 53 i Lomma. Med en golvyta på 3500 kvadratmeter, 1600 olika sorters kakel, klinker och mosaik och 200 sorters olika trägolv, blir det Nordens största fackbutik inom badrum, golv och kakel. 

– För oss var det en självklarhet att vi vill fortsätta satsa på där det hela började år 1968 och göra en ordentlig helrenovering. Förutom att butiken nu är större än någonsin, får våra kunder en betydligt bättre överblick över vårt breda sortiment, säger Andreas Olofsson, försäljningsansvarig och vice vd.

Utbyggnaden av butiken i Lomma och det faktum att koncernen växer i rekordfart, gör att Lindströms rekryterat många nya anställda. Och fler kommer det att bli:

– Vi letar ständigt efter lojala och engagerade medarbetare. Hos oss ska man som kund känna att man får expertishjälp hela vägen, vare sig det handlar om val av golv, eller hjälp med montering på plats av vårt nätverk av certifierade hantverkare. Vårt mål är att hjälpa dig att rita och uppfylla dina drömmar, säger Andreas Olofsson.

Att inredning är något som är på tapeten hos mer eller mindre gemene man, är något som Malmöbolaget Arredo, som äger både Lindströms och Golvpoolen, fått erfara. Från 2014 till 2015 ökade bolagets omsättning från 115 till 195 miljoner – en ökning med nästan 70 procent. Och ännu större räknar de med att bli:

– Vi strävar alltid efter att ligga i framkant och vara bäst inom vårt område. Det viktigaste för oss är att ge alla våra kunder absolut bästa tänkbara service och en inspirerande köpupplevelse, oavsett om det är någon i våra fysiska butiker eller på nätet, säger Christian Trolle, vd på Arredo.

För mer information:

Andreas Olofsson, försäljningsansvarig och vice vd
T: 070-679 75 72
E: andreas@arredo.se

Christian Trolle, vd Arredo AB
E: christian@arredo.se

Magnus Noord, presskontakt
T: 076-00 11 100
E: magnus@golvpoolen.se

Om Lindströms:I drygt sextio år har familjen Lindström sålt badrumsartiklar. Det hela började år 1952, då skrothandlaren Manfred Lindström kom över ett parti nya badkar, vilket blev starten på Lindströms Bad Kakel. Idag har Lindströms två varuhus med över 5000 kvadratmeter butiksyta och inspiration, vilket gör dem till Sveriges största återförsäljare inom badrum, golv och kakel. För mer information, se www.lindstromsbad.se

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen