Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Dukat för höst med Villeroy & Boch

Dukat för höst med Villeroy & Boch

september 2nd, 2015 Posted in badkars Tags:

När hösten står för dörren längtar vi efter avslappnande kvällar med långa middagar med vänner och familj. Villeroy Boch tipsar om sina tre snyggaste serier för höstens dukade bord.

Artesano Original och Artesano Provençal

Serien Artesano Original kombinerar naturmaterial som akaciaträ, kork och skiffer med vitt porslin. Det är en stilren design som vunnit många priser. Servisen Artesano Provençal bygger på samma former men har ett lantligt modernt uttryck med blommönster i färgerna Lavender (mörkt lila) och Verdure (grönt).

Tradition: exklusiv dekor med klassiska Audun

Audun känns lyxig och är samtidigt en tidlös design, inspirerad av dekor från 1830-talet. Men med den ljusgula tonen får Audun en modern känsla av tidlöshet.

Perfekta former: La Classica Nuova och La Classica Contura

Serien La Classica är en klassisk design för den som uppskattar exacta former och intensiva färger. Medan den vita serien La Classica Nuova framhäver den snygga silluetten och benporslinet har La Classica Contura en elgant dekoration som förhöjer känslan av lyx.

För fler bilder: http://pro.villeroy-boch.com/mdp/sk/de52510663/Herbstdekore

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen