Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Mer golvyta och förvaring i badrummet med smart monteringssystem

Mer golvyta och förvaring i badrummet med smart monteringssystem

oktober 19th, 2012 Posted in badkars Tags:

Triomont från Gustavsberg är marknadens smartaste system för montering av vägghängda toalettstolar och handfat. Systemet är prisvärt, enkelt att montera och skapar både ytor och förvaring i badrummet som tidigare inte fanns.

En vägghängd toalett får badrummet att kännas större, men är inte bara ett estetiskt val då man även bygger bort klumpiga detaljer och skapar luft och rymd. Med Triomont är det möjligt att få ett både snyggare, smartare och mer hygieniskt badrum.

Systemet är enkelt och flexibelt, endast 14 cm golvutrymme krävs bakom WC-skålen, vilket är samma eller mindre utrymme än vad en traditionell golvmonterad toalettstol kräver. En fixtur från Gustavsberg maximerar badrummets yta och öppnar upp för fria golvytor och nya förvaringsmöjligheter utan en stor och kostsam renovering.

Lättare att hålla badrummet rent och fräscht

Att installera en fixtur är enkelt men en fackmans kunskap är att rekommendera då det finns särskilda regler för renovering av våtrum. Fixturen monteras bakom en hel- eller halvvägg och döljer på så sätt mindre fina vatten- och avloppsrör. Detta underlättar städningen betydligt då man enkelt kommer åt att dammsuga och torka golvet under både handfatet och toaletten.

Triomont håller högsta kvalitet och en fixtur tål en belastning på upp till 400 kg för en toalettstol och 175 kg för ett tvättställ.

Ökat intresse för vägghängd WC

Ute i Europa har vägghängd WC sedan lång tid tillbaka varit standard. Intresset har på senare år ökat även i Sverige och då främst inom offentliga miljöer men också i de svenska hushållen. Genom att installera ett flexibelt Triomont-system kan man enkelt byta ut sin golvmonterade toalett mot en vägghängd. Samtliga vägghängda toaletter och tvättställ i Gustavsbergs sortiment passar Triomont.

Prisexempel (Rekommenderat cirkapris)
(Bild 2)

Triomont Tvättställsfixtur 1 595 kronor

Triomont WC-fixtur 3 358 kronor

Prisexempel (Rekommenderat cirkapris)
(Bild 3)

Nautic tvättställ 1 034 kronor

Nautic tvättställsblandare 1 263 kronor

Nautic WC-skål med standardlock 2 305 kronor

För mer information och bilder välkommen att kontakta:
Ann-Christine Berg, PR Communications Manager, Villeroy Boch Gustavsberg AB
Telefon: 072 502 68 14, e-post: Ann-Christine.Berg@gustavsberg.com

Mattias Hagenström, Story Relations
Telefon: 070-100 77 58, e-post: mattias.hagenstrom@storyrelations.com

Du kan också söka och ladda ner bilder själv i Villeroy Boch Gustavsbergs bildbank: http://gberg.citat.se/marketstore

 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen