Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Ny landschef för Villeroy & Boch Gustavsberg Sverige

Ny landschef för Villeroy & Boch Gustavsberg Sverige

september 11th, 2012 Posted in badkars Tags:

Niclas Tenselius är ny försäljningschef för Bath Wellness inom Villeroy Boch Gustavsberg AB i Sverige. Niclas har arbetat i företaget sedan 1993, till en början som distriktschef för försäljningen i Mälardalen. Mellan 2007 och 2010 var han Key Account Manager mot Comfort kedjan, därefter ansvarig produktchef för Vattete kopplingar i den nordiska marknadsorganisationen.

Med sin gedigna erfarenhet av från såväl produktion som försäljning ser Niclas en möjlighet att möta kundernas framtida behov av moderna badrumslösningar. Han hoppas också på att kunna etablera företaget som prioriterad partner i byggnation av offentliga miljöer.

– Min målsättning är att skapa en ännu närmare relation med våra kundgrupper för att anpassa vår produktportfölj till framtidens utmaningar inom det moderna badrummet, säger Niclas. Till exempel visa styrkan i att ha oss som partner i upprustningen av de hus som byggdes i miljonprogrammet.

För mer information
Ann-Christine Berg, PR Communications Manager.
Tel: 08-570 393 54 eller 072-502 68 14, ann-christine.berg@gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen