Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Första kakel- och badvaruhuset har öppnat

Första kakel- och badvaruhuset har öppnat

november 9th, 2011 Posted in badkars Tags:

Kakelspecialisten har nu öppnat sitt 2800 m2 stora kakel- och badvaruhus i Årsta En stor satsning på inspiration, service och upplevelser inom produktsegmentet kakel och badrum till privata hem. En helt ny sorts butik där stora ytor och små detaljer gör att den skiljer sig från traditionella kakelbutiker.

Arkitekt Harald Scmalnesee har tillsammans med Kakelspecialisten omvandlat en gammal lagerlokal till en butik i två plan på 2800 m2 i Årsta Stockholm. Stora ytor, högt i tak, spännande ljussättning och ett stort fokus på att produkterna som ska vara i centrum. I den stora entrén med 8 meter högt i tak finns ett helt hus uppbyggt för att visa hur man kan använda kakel och klinker i husets alla rum, inte bara i badrummet. Här finns också en avdelning med (för Kakelspecialisten) ett nytt accessoarsortiment med handdukar och tvålar och som kan användas för att styla badrummet med vackra detaljer. Allt för att erbjuda ett komplett sortiment för den som vill skapa sitt drömbadrum.

Hela entréplanet är dedikerat till badrummet och över hundra badrumsmiljöer är uppbyggda, vissa med fungerande vatten och avlopp för den som vill testa ett badkar, dusch eller en blandare. Det är viktigt att visa produkterna i riktiga inspirerande miljöer istället för enstaka kakelplattor eller väggar med uppradade badrumsprodukter. Att hjälpa kunden att visualisera sitt badrum är ett ledord. Här finns också ett italienskt café för den som vill ta en kaffe och läsa inredningstidningar, en stor lekhörna för barnen och en avdelning där man kan rita sitt badrum i 3D. På golvet ligger en grå klinkerplatta tillverkad av 90% återvunnet material som gammalt sanitetsporslin och kasserade kakelplattor.

På övre plan finns kökskakel som man kan testa i olika köksmiljöer med olika kulörer på luckor och bänkskivor, en mosaikavdelning med över 500 olika mosaiker och mosaikmönster och en golvklinkeravdelning med stora 2×2 meters pannåer med klinker för känsla av riktiga golv. I den här delen av butiken finns en mer studiokänsla där kunden kan arbeta och matcha med prover på studiobord m.m. På golvet ligger ett högblankt nästan spegelblankt svart klinkergolv som ger avdelningen en ytterligare dimension.

”Vi hoppas med vår nya butik kunna erbjuda kunderna mer service med bland annat planering och rithjälp av sitt badrum, större sortiment, mer nyheter och en lustfylld och inspirerande mötesplats och shoppingupplevelse för människor som är intresserade av inredning och sitt hem” säger Jay Lindgren, VD på Kakelspecialisten. ”Tillsammans saknar denna anläggning sitt motstycke i Skandinavien. Mycket idéer och inspiration är hämtade från andra försäljnings- och servicebranscher. Resultatet är en butiksanläggning för kakel och badrum som säkerligen kommer medverka till en helt ny standard på butiker i vår bransch” avslutar Jay

För ytterligare information kontakta:

Jay Lindgren, VD 08-686 93 00 jl@kakelspecialisten.se

Gunilla Eriksson, marknadsansvarig 08-686 93 06 gunilla@kakelspecialisten.se

Vill du ha en visning av butiken kontakta gärna oss för bokning.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen