Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Höjdpunkter i Kanal 9 vecka 5-8

Höjdpunkter i Kanal 9 vecka 5-8

januari 22nd, 2015 Posted in badkars Tags:

I februari sänder Kanal 9 två specialavsnitt av Saturday Night Live. Lördag 21 februari 23.00 sänds Alla hjärtans dag-avsnittet med alla Saturday Night Lives bästa valentine-sketcher. Lördag 28 februari firar vi Saturday Night Lives jubileum: 40 säsonger med livesänd humor. Förhoppningsvis blir det en hel del minnesvärda klipp ur arkivet med några av de namnkunniga komiker som varit med i ensemblen under åren.

Dessutom är det Kevin Hart och Sia som gästar showen lördag 31 januari och Blake Shelton som tar hand om både värdskap och musik lördag 7 februari.

Dessutom är Ross Marquand ny fast castmedlem när The Walking Dead är tillbaka 15 februari i Kanal 9. Se bifogad länk.

Vecka 5

Film: Horrible bosses

Måndag 26 januari 21.00

För Nick, Kurt och Dale finns det bara en sak som gör deras dagar lite mer uthärdliga: fantasin om att bli av med sina outhärdliga chefer. En blöt kväll bestämmer de sig för att det är dags att gå från fantasi till handling och de tre vännerna gör upp en plan för att göra sig av med sina respektive arbetsgivare – för gott. Men naturligtvis går ingenting som planerat.
Skådespelare: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Kevin Spacey, Jennifer Aniston, Julie Bowen, Jamie Foxx. Regi: Seth Gordon.
Amerikansk komedifilm från 2011. Originaltitel: Horrible Bosses.

Film: Memento

Tisdag 27 januari 21.00

Även om Leonard Shelby, med sina dyra kläder och sin Jaguar verkar vara en framgångsrik affärsman, har han bara en sak i huvudet. Att hitta den man som våldtog och mördade hans fru. Men Shelby lider av en ovanlig form av minnesförlust, efter en kvart glömmer han bort var han är, vart han ska och vad han skall göra. Han måste därför hålla ihop sitt liv genom sitt anteckningsblock och sin kamera. Men det är en sak han inte glömmer, hämnden.
Skådespelare: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, Harriet Sansom Harris, Russ Fega, Callum Keith Rennie. Regi: Christopher Nolan. Amerikansk thrillerfilm från 2000.

Film: Dödligt vapen

Onsdag 28 januari 21.00

Martin Riggs och Roger Murtaugh är två Vietnamveteraner som är poliser i Los Angeles. Men där slutar likheterna. Murtaugh är en sansad, respekterad familjefar. Riggs anses av kollegorna vara obalanserad på gränsen till galenskap. Nu är de partners som ska undersöka ett fall av omfattande internationell knarksmuggling. De måste samarbeta – mot alla odds.
Skådespelare: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan. Regi: Richard Donner.
Amerikansk actionfilm från 1987. Originaltitel: Lethal Weapon.

Film: Dödligt vapen 3

Torsdag 29 januari 21.00

Murtaugh förbereder sig inför den stundande pensionen. Men kollegan Riggs ser i vanlig ordning till att han inte får en lugn stund. De får dessutom en kvinnlig kollega som ny partner, den tuffa vackra Lorna Cole. Den nya trion försöker sätta dit en före detta polis som blivit en rå superskurk och verkar vara inblandad i en vapenhärva med stulna vapen. Han skyr inga medel för att undanröja vittnen. Skådespelare: Mel Gibson, Danny Glover, Rene Russo, Joe Pesci. Regi: Richard Donner.
Amerikansk actionfilm från 1992. Originaltitel: Lethal Weapon 3.

Rizzoli Isles

Lördag 31 januari 20.00

Mitt i en värmebölja hittas en man död i ett badkar fullt av is och Jane och Maura utreder. I ett försök att hålla sig sval upptäcker Angela ett kryddigt te som verkar fungera, men det har oväntade romantiska konsekvenser. S05E11.

Tillbaka: Saturday Night Live

Lördag 31 januari 23.05

Gästvärd: Kevin Hart och musik: Sia.
Skådespelare: Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Bobby Moynihan, Cecily Strong, Taran Killam, Aidy Bryant, Colin Jost, Kenan Thompson, Jay Pharoah, Michael Che. S40E11.

Person of Interest

Söndag 1 februari 21.00

Det nya numret är en rik ung affärsman som förföljer kvinnor, och kanske kan kopplas till en död kvinna. Teamet försöker locka honom att göra ett drag. Samtidigt planerar Root att fly från institutionen. S03E03. Gratis på Kanal 9 Play.

Dubbelavsnitt: Shameless

Söndag 1 februari 22.00

Fiona försöker anpassa sig till företagskulturen när hon börjar sitt nya jobb. Frank blir oavsiktligt inblandad i rörelsen för homosexuellas rättigheter i ett försök att få sjukförsäkring. Ian får höra upprörande nyheter om Mickey. Det börjar se bra för Fiona som passar in och kommer bra överens med sina medarbetare. Jimmy funderar på att gå tillbaka till läkarutbildningen. Frank fortsätter att njuta av förmånerna av sin nyfunna berömmelse i rörelsen för homosexuellas rättigheter. S03E09-10.

Vecka 6

Film: Starsky Hutch

Måndag 2 februari 21.00

David Starsky är Bay Citys mest nitiske snut. En paragrafryttare som går alla på nerverna. Kollegan Ken ”Hutch” Hutchison är hans raka motsats – en charmig slarver, som tar det mesta med en klackspark. I hopp om att få ordning på de båda gör deras chef dem till partners. Den omaka duons första uppdrag blir att utreda ett mord. Med hjälp av den coole tjallaren Huggy Bear är de snart en av stans storfräsare på spåren. Han har sitt livs kokainaffär på gång och tänker inte låta två snutar stå i vägen.
Skådespelare: Ben Stiller, Owen Wilson, Amy Smart, Juliette Lewis, Vince Vaughn, Snoop Dogg, Carmen Electra. Regi: Todd Phillips. Amerikansk actionkomedifilm från 2004.

Tillbaka: Top Gear USA

Tisdag 3 februari 21.00

Att komma upp i mer än 200 km/h brukade vara förbehållet superbilar. I dessa dagar kan du nå den hastigheten i en ny 30.000 dollar-bil, men vad är det minsta du kan spendera och ändå nå denna episka hastighet?
Det är inte lätt att jämföras med treenigheten Clarkson, Hammond och May som de senaste tio åren varit frontfigurer i världens främsta motorprogram, brittiska Top Gear. Men den amerikanska programledartrion har ambitionen att göra Top Gear i äkta amerikansk stil – bigger, better, faster.
Programledare: Adam Ferrara, Tanner Foust, Rutledge Wood.
Amerikansk motorserie från 2012. S03E10.

Premiär: James May’s Cars of the people

Tisdag 3 februari 21.00

I sin strävan att upptäcka hur vi, folket, fick hjul, reser James till Tyskland, Italien och Ryssland för att berätta den extraordinära historien om hur diktatorer kickstartade bilägande för massorna. Det är en berättelse om konstruktionsbriljans, misslyckanden, krig, bedrägeri och dubbelspel. James upptäcker att den brittiska bilindustrin missade en stor chans att styra världen, och han har dåliga nyheter för en av planetens mest hatade bilar.
Top Gear-profilen James May undersöker hur bilen blev en del av vanliga människors liv och vardag. Han tittar på ”Svensson”-bilar, hur diktatorer påverkade massornas mobilitet, hur bilar har påverkat historien och mycket annat. Programledare: James May. Brittisk motorserie från 2014. Syntolkas. S01E01.

Tillbaka: Grand Designs Australien

Onsdag 4 februari 21.00

Chris och Belinda har köpt den lilla plätten mark precis bredvid deras eget kulturmärkta hus i Sydneys Forest Lodge. Markbiten är bara knappt fyra meter bred, men paret vill göra det mesta av sin lilla utbyggnad. Programledare: Peter Maddison. Originaltitel: Grand Designs Australia.
S04E06.

Film: From Paris with love

Torsdag 5 februari 21.00

På den amerikanska ambassaden i Paris drömmer James Reese om ett actionfyllt liv som CIA-agent. Men när drömmen går i uppfyllelse blir det med att mardrömslikt bihang: Charlie Wax – partnern från helvetet. Wax skjuter först och frågar aldrig, och när Paris blir målet för en stor terrorattack går Charlie Wax till motattack med avtryckarfingret på bazookan.
Skådespelare: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden, Amber Rose Revah, Eric Godon, Sami Darr. Regi: Pierre Morel.
Amerikansk thrillerfilm från 2010.

Säsongsuppehåll: Rizzoli Isles

Lördag 7 februari 20.00

En åklagare blir arresterad för mord, men Jane tror att han är oskyldig. Angela lär Maura om den moderna tidens barn. S05E12. Rizzoli Isles är tillbaka längre fram.

Saturday Night Live

Lördag 7 februari 23.00

Gästvärd och musik: Blake Shelton.
Skådespelare: Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Bobby Moynihan, Cecily Strong, Taran Killam, Aidy Bryant, Colin Jost, Kenan Thompson, Jay Pharoah, Michael Che. S40E12.

Person of Interest

Söndag 8 februari 21.00

Teamets nya nummer är en New York-advokat som blir arresterad för mordet på sin make som försvann till havs. Advokaten rymmer från fängelset och teamet tar upp jakten och försöker avgöra om hon är offer eller förövare. S03E04. Gratis på Kanal 9 Play.

Dubbelavsnitt (och sista avsnitten ur säsong 3): Shameless

Söndag 8 februari 22.00

Fiona kommer på idén att flytta till Michigan med familjen, men det visar sig att alla inte är så pigga på tanken. Ian försöker stoppa Mickey från att genomföra bröllopet. Fiona tar med barnen på en campingtur. Familjen Gallagher och deras vänner firar Lips examen genom att ordna en överraskningsfest för honom. Efter att ha vunnit ett vad bestämmer sig Frank för att ta ut Lip på en hummermiddag. Ian fattar ett oväntat beslut.
Skådespelare: William H Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Cameron Monaghan, Joan Cusack, Shanola Hampton, Justin Chatwin.
Amerikansk dramakomediserie från 2013. Originaltitel: Shameless.
S03E11-12. Nästa vecka startar fjärde säsongen av Shameless 23.00 eftersom The Walking Dead är tillbaka i Kanal 9 med nya avsnitt.

Vecka 7

Film: Due date

Måndag 9 februari 21.00

Peter Highman försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Men katastroferna avlöser varandra när han låter sig övertalas att göra resan i bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblay. Resan över kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.
Skådespelare: Zach Galifianakis, Robert Downey Jr, Michelle Monaghan, Juliette Lewis, Jamie Foxx. Regi: Todd Phillips. Amerikansk komedifilm från 2010.

Top Gear USA

Tisdag 10 februari 21.00

Rut, Tanner och Adam beger sig till Las Vegas för att bygga den perfekta taxibilen som både förare och passagerare kommer att älska. De börjar med att praktisera hos taxiförare och med sina färdiga taxis beger de sig ut på The Strip för att se vem som kan få mest dricks. S03E11.

James May’s Cars of the people

Tisdag 10 februari 22.00

James May utforskar minibilen. Han upptäcker hur åtstramning och rädsla för trängsel ledde till europeiska tragikomiska katastrofer i form av Storbritanniens ökända trehjulingar, franska dödsfällor och tyska absurditeter. S01E02.

Grand Designs Australien

Onsdag 11 februari 21.00

För tretton år sedan köpte Meredith och Matt en gammal fårstation för att ha en plats att fly till från sina hektiska liv som läkare i storstaden Sydney. Nu vill de bygga ett nytt hus till familjen av material som finns i närmiljön. Men det isolerade läget innebär problem. Meredith får ta på sig rollen som projektledare eftersom ingen vill pendla ut till bygget. S04E07.

Film: Surrogates

Torsdag 12 februari 21.00

I framtiden lever människorna sina liv genom robotar, så kallade surrogat som de kontrollerar tryggt och säkert från sina hem, och mord har blivit något som tillhör det förflutna. Men när en student med koppling till surrogatens skapare blir mördad tvingas FBI-agenten Greer att överge sitt eget surrogat och riskera livet för att lösa fallet. Frågan är bara vem som är verklig och vem man kan lita på. Skådespelare: Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, Ving Rhames, Helena Mattsson. Regi: Jonathan Mostow. Amerikansk Sci-Fi thrillerfilm från 2009.

Säsongsstart: Major Crimes

Lördag 14 februari 20.00

Tredje säsongen av Major Crimes startade i USA i somras. En pappa och hans två barn försvinner från sitt hem. Teamet inser snart att föräldrarna haft problem i sin relation. Rusty har en viktig fråga till Provenza. S03E01. Rizzoli Isles är tillbaka längre fram.

Saturday Night Live

Lördag 14 februari 23.05

Gästvärd och musik: kommer snart.
Skådespelare: Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Bobby Moynihan, Cecily Strong, Taran Killam, Aidy Bryant, Colin Jost, Kenan Thompson, Jay Pharoah, Michael Che. S40E13.

Person of Interest

Söndag 15 februari 21.00

Gruppens nya nummer är en 10-årig invandrarflicka som har råkat snubbla på en stor drogtillverkningsoperation. Sam flyr med flickan men tappar bort henne och måste till varje pris få tag på henne innan det är för sent. S03E05. Gratis på Kanal 9 Play.

Tillbaka: The Walking Dead

Söndag 15 februari 22.00

The Walking Dead är tillbaka efter vinteruppehållet, en vecka efter USA. Ny som fast castmedlem är Ross Marquand.

Skådespelare: Andrew Lincoln, Melissa McBride, Chandler Riggs, Steven Yeun.
S05E09. Shameless sänds kl 23.00 eftersom The Walking Dead är tillbaka med nya avsnitt.

Säsongsstart (säsong 4): Shameless

Söndag 15 februari 23.00

Lip kämpar med studierna, Debby har upptäckt pojkar och Carl är på väg in i puberteten. Franks hälsa är sämre än någonsin och Fiona dejtar sin chef.
Skådespelare: William H Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Cameron Monaghan, Joan Cusack, Shanola Hampton, Justin Chatwin.
Amerikansk dramakomediserie från 2014. Originaltitel: Shameless. S04E01.

Vecka 8

Film: Clash of the titans

Måndag 16 februari 21.00

Halvguden Perseus hittas till sjöss som spädbarn och växer upp utan en aning om sitt himmelska ursprung, tills hans vaksamma väktare, Io, avslöjar för honom att han är son till guden Zeus. När Zeus bror Hades mördar Perseus familj lovar Perseus att visa gudarna vad mänskligheten kan vålla för skada på deras skapare. Därefter ger sig Perseus och en liten grupp soldater ut på en resa för att hitta ett sätt att stoppa ett kollosalt havsvidunder vid namn Kraken.
Skådespelare: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes. Regi: Louis Leterrier.
Amerikansk fantasyfilm från 2010. Originaltitel: Clash of the Titans.

Top Gear USA

Tisdag 17 februari 21.00

Vi får veta vad som händer i Adams huvud när han tar kontroll över showen och får göra vad han vill. Först försöker han lära Tanner och Rut hur man spelar fotboll – med en twist. Sedan avslöjar han sin egen konceptbil. S03E12.

Sista avsnittet: James May’s Cars of the people

Tisdag 17 februari 22.00

James tittar på bilarna som gav folket hopp. Han visar hur ambitioner och nytt välstånd drev utvecklingen av några av de bästa bilar som någonsin gjorts. Han avslöjar också sitt val av den ultimata folkbilen – den bil som kan göra anspråk på att vara den största bilen i historien. S01E03.

Grand Designs Australien

Onsdag 18 februari 21.00

Daniela Turrin, Niran Peiris och sonen Calum gör något ingen i den prestigefyllda Sydney-förorten Hunters Hill har gjort förut. De river sitt gamla hus för att bygga ett mindre. De menar att en familj som tillbringar tid tillsammans förblir tillsammans. S04E08.

Film: Invictus – de oövervinnerliga

Torsdag 19 februari 21.00

Nelson Mandela försöker tillsammans med kaptenen för Sydafrikas rugbyteam ena landet. President Mandela vet att hans land är delat både rasmässigt och ekonomiskt i kris i kölvattnet av apartheid. Han tror att han kan ena folket med hjälp av det nationella och universella intresset för sport, och tillsammans hjälper de Sydafrikas rugbyteam till en chans att spela i finalen i 1995 års World Cup Championship. Baserad på verkliga händelser.
Skådespelare: Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge, Marguerite Wheatley. Regi: Clint Eastwood. Amerikansk dramafilm från 2009. Originaltitel: Invictus.

Major Crimes

Lördag 21 februari 20.00

En man som hela tiden hävdade att han var oskyldig släpps från fängelset, bara för att kort därefter bli mördad. Offrets fall öppnas igen och gruppen arbetar hårt för att lösa ett sjutton år gammalt mord. Till Raydors förvåning avslöjar Rusty orsaken till sina misstänkta aktiviteter den senaste tiden. S03E02.

Saturday Night Live-special: I heart SNL

Lördag 21 februari 23.05

Saturday Night Live firar Alla hjärtans dag och har samlat de bästa Valentine’s-klippen i ett specialavsnitt.

Person of Interest

Söndag 22 februari 21.00

Finch försöker skydda en fastighetsutredare vars nummer har kommit upp, medan Reese söker efter den försvunna Sam. S03E06. Gratis på Kanal 9 Play.

The Walking Dead

Söndag 22 februari 22.00

Mer information kommer snart. S05E10.

Shameless

Söndag 22 februari 23.00

Fiona kraschar tjänstebilen och ljuger för Mike om hur det gick till. Samtidigt kämpar Lip med collegelivet. Debbie träffar en äldre kille, medan Carl försöker hitta en blodgrupp som passar Frank. Kevin och Veronica får överraskande nyheter. S04E02.

SBS Discovery TV:s Kanal 9 startade
sina sändningar 2007 och riktar sig huvudsakligen till en manlig målgrupp med fascinerande,
spännande och okomplicerad underhållning. Här samsas de största sitcom-serierna
med världens mest omtalade dokumentärer och tv-dramer, attraktiv sport – och de
största internationella motorprogrammen

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen