Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Badrumsmässa i Solna

Badrumsmässa i Solna

september 26th, 2011 Posted in badkar Tags:

DuoBad arrangerar nu Stockholms största mässa för exklusiva badrum. Arrangemanget är ett samarbete med våra säljställen i Stockholm och de varumärken som ingår i Selected Collection. Allt samlat i en större utställningslokal i Solna. Leverantörer, designers och konstnärer finns på plats för att berätta om sitt arbete. Korta föreläsningar

kommer att hållas om material och badrumstrender från olika leverantörer, designers och konstnärer.

Mässans första två dagar är vigda för bransch och press. Vid intresse kontakta DuoBad enligt nedan. Fredagskväll, lördag och söndag är allmänhetens dagar. Här följer programpunkter som du kan få ta del av utöver själva utställningen.

1. Orrefors Kosta Boda.

Representanter och konstnärer visar upp nyheter på lämpliga accessoarer till det moderna badrummet. Kjell Engman är på plats och visar upp nytt glastvättställ i Kosta Boda Bathrum Line.

2. Recor.

Badkar i gjutgods från Portugal. Ägare André Goncalves berättar om ny teknik att belägga utsidorna på badkar med olika material samt företagets miljöarbete.

3. Il Bagno Alessi.

Sören Haugaard, Nordisk Marknadschef demonstrerar nyheterna i One serien, bl.a. nya tvättstället TUNA med möbler.

4. Il Bagno Alessi / ORAS.

Rikard Stålhuvud, Försäljningschef på Oras demonstrerar blandarnyheter från Alessi / Oras. Han berättar också om uppkomsten till samarbetet mellan dessa två starka varumärken.

5. Villeroy Boch.

Janne Hannus, försäljningschef, visar upp årets nyheter gällande sanitetsporslin och nya modeller i Lopp friends.

6. Cristina.

Paolo Bossi, representant från italienska Cristina demonstrerar de senaste influenserna gällande blandare från Italien. Paolo berättar också om hur familjen CRISTINA har lyckats med hjälp av en klar strategi bygga upp företaget till ett av de ledande varumärkena i Europa.

7. Johan Sjöberg

Johan är vd för Möbelriket och ambassadör för Svensk design. Hör honom kåsera i några av sina pågående projekt som exempelvis Designskola, Möbelmuseum och Möbelriksdagen.

Adress till mässan

Corona design, Industrivägen 13, 171 48 Solna

För mer information och inbjudan:

Kontakta Niklas Hult på DuoBad: 0481-50 000 eller mail niklas@duobad.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen