Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Nytt, billigare och roligare sätt att bygga sitt hus

Nytt, billigare och roligare sätt att bygga sitt hus

mars 4th, 2011 Posted in badkar Tags:

Ett nytt sätt att bygga sitt är på väg in från Europa. I Sverige finns det i princip två sätt att bygga eget hus, köpa ett monteringsfärdigt hus, eller gå till en Arkitekt och få det ritat och därefter bygga.
Det Europeiska sättet är att det finns färdiga ritningssatser som man kan köpa. Ritningsatserna är kompletta och klara för bygglovsansökan.

NEIDHEIM AB har färdiga ritningssatser i sitt sortiment. Kostnaden för en ritningssats är ganska låg i förhållande till andra arkitektritade ritningar. Våra ritningar är också arkitektritade, av kända och duktiga arkitekter, skillnaderna är att ritningarna återanvänds, dvs säljs flera gånger. Om man tycker att det är för dyrt att gå till en arkitekt och att tillgängliga husbyggsatserna är stereotypa och tråkiga är detta ett alternativ.

Det gäller samma regler som när vilken arkitekt som ritar, man köper rätten för att bygga ett hus, man får inte köpa en ritningssats och sedan kopiera till släkt och vänner.

Rickard Neidheim

rickard@neidheim.eu

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen