Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Premiär

Premiär

mars 3rd, 2014 Posted in badkars Tags:

Tycker du om att bada kommer du att älska Westerbergs Mind badkar.
Ett ovalt badkar som inbjuder till många härliga bad och passar flera olika badrumsstilar. Snyggt diskret breddavlopp som följer diskret formen på badkaret. Ett smycke i ditt badrum, fristående eller mot en vägg. Välj själv.

Mind badkar håller vattnet varmt länge, och du får en underbar badstund. Den snygga och slitstarka ytfinishen gör att materialet behåller glansen år efter år.   

 Fakta:
1680×760 mm, höjd 580 mm. 280 l. pris 10.995:–

Westerbergs har i mer än 30 år levt efter filosofin: så mycket välmående till så många som möjligt. Vi är ledande i Norden med ett heltäckande sortiment av massagebadkar och badkar, samt ett nytt sortiment spabad. Massagebadkaren bygger vi med stolthet i vår fabrik i Skene. Vi vill förmedla känslan av att befinna sig någonstans mellan dröm och verklighet. I badrummet, i ditt eget spabad, på altanen eller i ett hörn av trädgården.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen