Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Unika badkaret Squaro Prestige

Unika badkaret Squaro Prestige

juni 3rd, 2015 Posted in badkars Tags:

Villeroy Boch tar lyxiga badrum till en ny nivå med nya Squaro Prestige. En ny modell fristående badkar som utvecklar prisbelönta modellen Squaro Edge 12 för en än mer exklusiv och unik känsla. Modellen kombinerar den tunna designen (12 millimeter) hos Squaro Edge 12 med en yta i äkta träfanér.

Enligt en färsk undersökning från Villeroy Boch Gustavsberg föredrar var fjärde svensk badkaret framför duschen. Och så många som var femte önskar sig allra helst ett nytt badkar till badrummet.

– Badrummet har blivit en plats för återhämtning och avkoppling, och då blir badkaret en allt viktigare investering, säger Rebecca Duvemyr, PR Communication Manager på Villeroy Boch Gustavsberg.

Lyxiga stunder i badet

Squaro Prestige är en exklusiv uppgradering av modellen Squaro Edge 12, som vann Interior Innovation Award 2014. Varje badkar är omsorgsfullt handdekorerat i Tyskland, och arbetet tar omkring 32 timmar. Squaro Prestige kommer i äkta träfanér i Dark Chestnut, Rouble Burl Wood, Satin Walnut, Yew, European Oak och Smoked Oak med ett lackskikt som yta.

Squaro Prestige kommer även med en läderdesign som matchar pelaren till handfatet Octagon. Varje badkar levereras med ett kvalitetscertifikat från Villeroy Boch.

Kombinera med exklusiva Octagon

För det kompletta, exklusiva badrummet kan Squaro Prestige snyggt kombineras med det diamantliknande handfatet Octagon. Med den imponerande pelaren som handfatet står på får hela badrummet en lyxig känsla. Pelaren kommer i flera färgalternativ – Dark Chestnut, Leather eller Smoky Slate. En unik kopparring länkar handfatet till pelaren.

Octagon och Squaro Prestige tillverkas efter kundens beställning.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen