Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Macro Design lanserar nya badkarsmodeller

Macro Design lanserar nya badkarsmodeller

februari 8th, 2018 Posted in badkars Tags:

Macro Design – en av Nordens ledande badrumsspecialister utvecklar och tillverkar badrumslösningar med stil, finess och nordisk form – lite lyxigare, lite vackrare.

Breddar badkarssortimentet
Johan Aspemar, VD, Macro Design berättar;
– Nu utökar vi vårt badkarssortiment med två nya badkarsmodeller i akryl. Badkar som är lättstädade, håller värmen exemplariskt och framför allt är sköna att krypa ner i. Badkar som varugrupp är inne i en uppåtgående försäljningstrend igen, så det känns helt rätt att utöka vårt sortiment med ytterligare badkarsmodeller, fortsätter Johan.

Duschbadkar Divine
Divine är ett smart, stabilt och praktiskt badkar med rejält duschutrymme. Perfekt för dig med begränsat utrymme, men som vill kunna välja mellan att bada eller duscha. Den ena delen av badkaret är bredare vilket gör duschutrymmet mycket generöst.

Badkar Living
Living är ett snyggt och stabilt badkar i akryl, perfekt för en person. De mjukt rundade formerna är både estetiskt tilltalande och ger en skön komfort.

Komplettera med snygga badkarsväggar
Såväl Divine som Living lämpar sig utmärkt för att komplettera upp med en badkarsvägg, för att på så vis skydda badrummet från stänk när du badar och duschar. Macro Design erbjuder ett brett sortiment av badkarsväggar, med en mängd valmöjligheter.

Exklusivt designbadkar
Utöver dessa två nya badkarsserier så har Macro Design även det exklusiva designbadkaret Pure i gjutmarmor, som är ett fristående badkar och kan placeras mitt i badrummet vilket ger en lyxig känsla. Pure har ett helt unikt designuttryck, avslutar Therese Persson, marknadschef, Macro Design.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen