Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Kvalitet, konst och design är grunden i DuoBads nya spännande badrum

Kvalitet, konst och design är grunden i DuoBads nya spännande badrum

januari 29th, 2011 Posted in badkar Tags:

DuoBad tillverkar badrumsmöbler av massivt svenskt lövträ. Möblerna kombineras med porslinsjättar som Villery Boch och Laufen samt blandare från italienska Cristina. Nu tar företaget steget fullt ut och skapar kompletta badrum av högsta kvalitet och design. Det är samarbetet med portugisiska företaget Recor som tillverkar lyxiga badkar i gjutjärn och det uppmärksammande samarbetet med Kosta Boda som tillför badrummet handfat och kakel i glas. Här hittar vi bland annat konstnärer som Ulrika hydman wallier och Kjell Engman som skapat serien Bathroom. Nu senast har Duobad ett nära samarbete med italienska designföretaget Alessi, som fullbordar ett helt nytt rum att trivas i.
Det exklusiva urvalet i produktportföljen har döpts till Selected Collection. Lanseringen av DuoBads badrumskoncept gjordes under 2009. Intresset för produkterna har varit stort. Bland annat har samarbeten inletts med ryska intressen, något som företaget ser som en fantastisk möjlighet då marknaden är så mycket större än Skandinavien. Det kommande året presenterar DuoBad en utveckling på en designad möbelserie ”Garbo”. Det är designern Johanna Strand som är skapare och utvecklare av serien som fått stort mediautrymme pga en helt ny utformning i kombination av nya spännande funktioner.
Mer information om spännande möten inom badrumsdesign, kan lämnas av Niklas Hult, VD och marknadsansvarig för DuoBad.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen