Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Online möbeljätten utvidgar sin verksamhet på den svenska marknaden

Online möbeljätten utvidgar sin verksamhet på den svenska marknaden

juni 28th, 2017 Posted in badkars Tags:

Baar, 28 juni 2017

Den schweiziska återförsäljaren av möbler är på väg att erövra en annan lovande marknad. Efter Schweiz, Tyskland, Österrike, Benelux-länderna, Frankrike, Storbritannien, Polen, Italien och Spanien utvidgar möbelnhandels internet jätten Beliani sin verkasmhet till Sverige. Pilotfasen i Sverige varade sedan 2015 och har just avslutats.

Det är en stor utmaning att bli framgångsrik i IKEAs hemland. Fördelarna med våra tjänster är att de är igenkännbara av den svenska kunden precis som i fallet med IKEA eller andra möbelföretag. Idag kan kunder beställa våra produkter på ett ögonblick via datorn, surfplattan och mobilen. Möblerna levereras gratis till kundens hem och kan returneras om så önskas.

Med den utökade lagerytan har Beliani utökat sitt sortiment med hela 20% och ökat tillgången på varor upp till 94%, vilket resulterar i en förkortning av leveranstider på den svenska marknaden.

Beliani’s största tyska lagerterminal på 20 000 kvm som kostat över 20 miljoner euro samt ytterliggare ett lager på en yta av 6500 kvm i Schwiez är ett centrallager därifrån nu möbler leveraras gratis till svenska kunder.

Kontakt:

Stephan Widmer

Beliani GmbH

Lindenstrasse 16

Postfach 1217

6341 Baar

Switzerland

Mobil: +41 78 956 62 22

swidmer@beliani.ch

http://www.beliani.se

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen