Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Höjdpunkter i Kanal 5 vecka 42-45

Höjdpunkter i Kanal 5 vecka 42-45

oktober 13th, 2016 Posted in badkars Tags:

Ikväll 13 oktober är det säsongsavslutning av Breaking News med Filip Fredrik klockan 22.00. Se!

I november är det dags för Filip Hammars och Fredrik Wikingssons bevakning av det amerikanska presidentvalet. Måndag 7 november 21.00 sänds dokumentären I Trumpland med Filip Fredrik och tisdag 8 november sänder duon live natten igenom i Trump vs Clinton – Filip Fredriks vakvaka, med start klockan 23.00. Missa inte det.


Säsongsavslutning: Breaking News med Filip Fredrik

Torsdag 13 oktober 22.00

Fyra kvällar i veckan tröskar sig Filip och Fredrik genom aktuella nyheter med sin sedvanliga blandning av skärpa, värme och humor. Spännande och aktuella gäster varvas med reportage och underfundiga betraktelser. Exakt vad som kommer avhandlas i programmet? Det vet vi först när sändningslampan slås på.
Programledare: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson.
Svensk talkshow från 2016.
S05E23. Gratis på Dplay, serien direktsänds och laddas upp på Dplay morgonen efter sändning.

Vecka 42

Sofias Änglar

Måndag 17 oktober 20.00

Femårige Viking lider av en obotlig sjukdom som leder till muskelförtvining och muskelsvaghet. Familjens ekonomi är ansträngd, och därför var det en lättnad när de fick ta över mamma Fridas barndomshem i Stenungsund billigt. Men kommunen vill inte bekosta en handikappsanpassning, och Viking kan inte förflytta sig i hemmet som är i stort behov av renovering. Nu måste de fyra familjemedlemmarna bo på 45 kaotiska kvadratmeter, och läget är akut. Programledare: Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, Sofia Wistam.
Svensk livsstilsserie från 2016. S07E07. Gratis på Dplay.

Criminal Minds är tillbaka med den nya tolfte säsongen nästa vecka.

Säsongsstart: Secrets and lies

Måndag 17 oktober 21.00 (dubbelavsnitt)

Andra säsongen av Secrets and Lies berättas ur kriminalaren Andrea Cornells (Juliette Lewis) perspektiv. Fallet som Cornell utreder denna säsong centreras kring Eric Warner (Michael Ealy, bla Sleeper cell), en högutbildad, nygift man som står redo att ta över familjefirman i Charlotte, North Carolina. På en fest för att fira faderns pension mördas Erics fru och Eric vänder sig till Cornell för att sanningen ska komma fram.

Andrea Cornell tar sig an fallet och börjar med att granska den sörjande maken, men familjens hemligheter kryper fram en efter en och flera misstänka framträder. Eric kämpar för att bevisa sin oskuld men upptäcker samtidigt att hans närmaste inte är de han tror. Familjen Warner består av arvtagaren Eric (Michael Ealy), fadern John (Terry O’Quinn), Amanda Warner Young (Mekia Cox), Erics syster, och lillebror Patrick (Charlie Barnett) som arbetar i skuggan av Eric och pappan i företaget. Andra säsongen produceras av Barbie Kligman, Aaron Kaplan, Tracey Robertson och Nathan Mayfield. S02E01. Dplay Premium.

Nästa vecka sänds Secrets and lies enbart klockan 21.55, då Criminal Minds är tillbaka med ny säsong 21.00.

Wild Things Sverige

Tisdag 18 oktober 20.00

I kvällens program tävlar äkta makar. En spansk hetlevrad kyckling tar mycket av rampljuset när djuren forcerar hinderbanor kantade av elstängsel, får sina djurskötare nedsprutade av Den Gamle Grisens avföring och slåss med slagträn så att fjädrar och pälstussar ryker.

Expertkommentatorer: Johan Peterson och Peter Magnusson. S01E02. Gratis på Dplay.

The Big Bang Theory

Tisdag 18 oktober 21.00

Howard får påhälsning av en högt uppsatt militär om uppfinningen och Penny berättar för kollegorna att Bernadette är gravid, utan att veta att Bernadette försöker hålla det hemligt.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch. Amerikansk komediserie från 2016. S10E02. Dplay Premium.

Dr Ken

Tisdag 18 oktober 21.30

Kontoret firar Clarks befordran men Ken som lever i sin egen värld är i det närmaste omedveten om händelsen. Det blir droppen för Clark som lämnar in ett falskt klagomål på Ken, som då blir tvungen att gå på ett seminarium för att lära sig social smidighet. Men då måste Allison ensam äta middag med Kens föräldrar.
Skådespelare: Ken Jeong, Suzy Nakamura, Albert Tsai, Tisha Campbell-Martin, Dave Foley.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S01E02.

Tillbaka: Black-ish

Tisdag 18 oktober 22.00

Dre och Bow kommer på att de måste hitta ersättningsföräldrar till sina barn om något skulle hända dem. Zoey och Junior avslöjar sanningen för Jack om deras gamla hunds död och andra familjehemligheter som han naivt har accepterat.
Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin. Amerikansk komediserie från 2015.
S02E19. Dplay Premium.

Tillbaka: The Middle

Tisdag 18 oktober 22.25

Frankie gläds åt sin nya uteplats som Mike och hans arbetskamrater byggt åt henne. Men lugnet och avkopplingen störs när nya grannar med tre skrikande barn flyttar in bredvid. Samtidigt frågar Brick Mike om hans arbetskamrater hjälpte till att bygga uteplatsen för att de är hans vänner eller för att han är deras chef.
Skådespelare: Patricia Heaton, Neil Flynn, Eden Sher, Atticus Shaffer, Charlie McDermott.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S07E21.

Arga snickaren

Onsdag 19 oktober 20.00

Louise och Göran i Borås bor i ett stort vackert hus som de renoverat till absolut toppskick. Men bara delvis. Barnens rum och resten av övervåningen är i katastrofalt skick och rent av en farlig plats för barn. S13E03. Gratis på Dplay.

Säsongsstart: Grey’s Anatomy

Onsdag 19 oktober 21.00

En av Grey Sloans egna hamnar på sjukhuset och Bailey försöker ta reda på vad som hände medan resten av läkarna gör allt för att hjälpa till. Meredith försöker hantera stora hemligheter som påverkar hennes relationer med Alex och Maggie. Richard hjälper Jo med ett stort beslut. April och Catherine bråkar om den nya bebisen.

Den gångna säsongen av Grey’s Anatomy var sjukhusdramats första utan sin forne manlige huvudroll, Derek ”McDreamy” Shepherd, och inför säsongen var oron stor hos fansen. Men ryktena om dramats död visade sig vara överdrivna – serien är ytterst välmående och farhågorna fick på skam. Under den gångna säsongen har vi sett Dr Grey (Ellen Pompeo) hitta tillbaka till självförtroendet efter Dereks död, hitta sin halvsyster Maggie och flytta ihop med henne och svägerskan Amelia. April och Jackson har under säsongen kämpat med förlusten av sitt första barn och sitt trassliga äktenskap. Amelia har hunnit med ett återfall och kämpat sig tillbaka till jobbet. Arizona och Callies skilsmässa är definitiv när Callie och nya flickvännen Penny flyttar – och Merediths nystartade affär med Dr Riggs (Martin Henderson) kan leda till oanade problem i nya trettonde säsongen.

S13E01. Dplay Premium.

Säsongsstart: Code Black

Onsdag 19 oktober 21.55

Ethan Willis (Rob Lowe) ansluter till teamet som en del av ett program där försvarsdepartementet skickar läkare till sjukhus för att lära sig nya metoder.

I mitten av maj fick många serier definitiva besked om en fortsättning och sjukhusdramat Code Black med Marcia Gay-Harden som medelpunkt återvänder med en andra säsong. Casten har förstärkts med bland andra Rob Lowe till andra säsongen när vi fortsätter följa de blivande läkarnas liv på den överbelagda akutmottagningen i Los Angeles. S02E01. Dplay Premium.

Tunnelbanan

Torsdag 20 oktober 20.00

Det som börjar som ett vandaliseringsärende slutar i en väldigt våldsam situation för ordningsvakterna Pirre och Anneli. Per och Matilda hjälper en förvirrad herre som varit anmäld försvunnen att hitta hem, och ordningsvakterna Tedde och Jonas får jobba hårt när de plockar in en mycket påverkad man med ett grovt självskadebeteende.
S04E09. Gratis på Dplay.

Wahlgrens värld

Torsdag 20 oktober 21.00

I veckans avsnitt tar Pernilla med sig Theo på en fotbollsmatch som får en helt annan utgång än Pernilla kunnat ana. Bianca tar på sig rollen som manager till sin artistbror Benjamin när han ska stå på scen.

Och så avslöjar Bianca vad hon tycker är familjens kanske största problem. S01E03. Gratis på Dplay.

Tillbaka: Law Order Special Victims Unit

Torsdag 20 oktober 22.00

En ung fotomodell blir våldtagen av en känd modefotograf, och fotografen vänder sig till sin framgångsrika bror och vill att han ska se till att anklagelserna försvinner.
Amerikansk kriminalserie från 2015. S17E20. Dplay Premium.

Film: American Hustle

Lördag 22 oktober 22.00

För att själv slippa straff tvingas den briljante svindlaren Irving Rosenfeld, tillsammans med sin medbrottsling och älskarinna Sydney Prosser, att samarbeta med FBI för att avslöja andra bedragare, gangstrar och skumma politiker.
Skådespelare: Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Jeremy Renner. Regi: David O. Russell. Amerikansk kriminaldramafilm från 2013.

Film: The Dark Knight Rises

Söndag 23 oktober 21.00

Åtta år har gått sedan Batman försvann i natten, ögonblicket då han gick från att vara hjälte till jagad flykting. När två nya spelare dyker upp i Gothams undre värld tvingas han dock att återvända.
Skådespelare: Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman. Regi: Christopher Nolan.
Amerikansk actionäventyrfilm från 2012.

Vecka 43

Sofias Änglar

Måndag 24 oktober 20.00

I februari 2012 inträffade en svår olycka när Roslagsbanan kraschade in i en lastbil som blivit stillastående på spåret. Tågföraren, fyrabarnspappan Karl, skadades allvarligt och låg i koma i veckor. Han överlevde mirakulöst, men vägen tillbaka till livet har varit kämpig. Efter olyckan skilde sig han och hans hustru, och Karl bor i dag ensam med barnen bland flyttkartonger i en eftersatt lägenhet i Skogås. Programledare: Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, Sofia Wistam.
Svensk livsstilsserie från 2016. S07E08. Gratis på Dplay.

Säsongsstart: Criminal Minds

Måndag 24 oktober 21.00

Nye agenten Luke Alvez (Adam Rodriguez, bla CSI Miami) ansluter till BAU-teamet och kastas genast in i elden när teamet måste ta fast mördaren som tillsammans med tretton andra fångar flytt från fängelset. S12E01. Dplay Premium.

Secrets and lies

Måndag 24 oktober 21.55

Eric försöker hitta Kates assistent, Liam, och upptäcker att han inte är den han sade att han var. Ett hemligt möte som Kate hade på ett sunkigt motell förvärrar mysteriet om vem som mördade henne. Cornell konfronterar Eric med explosiv information. S02E03. Dplay Premium.

Denna vecka sänds Secrets and lies enbart klockan 21.55, då Criminal Minds är tillbaka med ny säsong 21.00.

Wild Things Sverige

Tisdag 25 oktober 20.00

Deltagare med starka familjeband tävlar. Det bjuds på hårda ord, våta gyttjebad, stenhård fribrottning, vinande basebollträn, flygande jätte-ekollon och avslöjanden av mörka hemligheter.

Expertkommentatorer: Johan Peterson och Peter Magnusson. S01E03. Gratis på Dplay.

The Big Bang Theory

Tisdag 25 oktober 21.00

Bernadette anförtror sig till Raj att hon inte är säker på om hon är redo att bli mamma. Penny följer med Amy till ett universitetsmöte, och Sheldon tar till extrema metoder för att hjälpa Howard med hans militära projekt.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch. Amerikansk komediserie från 2016. S10E03. Dplay Premium.

Dr Ken

Tisdag 25 oktober 21.30

Pat vill att alla ska arbeta även på lördagar så arbetarna på kontoret vill att Ken pratar med Pat och sätter stopp för det. När Ken besöker Pat hemma blir han chockad av att få reda på att han bor i en båt på uppfarten. Pat förklarar han går igenom en skilsmässa, men ändå älskar sin hustru. Samtidigt får Dave ett nytt smeknamn i skolan som väcker dåliga minnen hos Allison.
Skådespelare: Ken Jeong, Suzy Nakamura, Albert Tsai, Tisha Campbell-Martin, Dave Foley.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S01E03.

Black-ish

Tisdag 25 oktober 22.00

Dres syster, Rhonda, ska gifta sig med sin flickvän, Sharon, och den stundande vigseln leder till en diskussion om traditioner. Dre får veta att Bow är emot den patriarkala konventionen att ta mannens efternamn, men han visste inte det eftersom Bows flicknamn också var Johnson.
Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin. Amerikansk komediserie från 2015.
S02E20. Dplay Premium.

The Middle

Tisdag 25 oktober 22.25

Efter att ha utstått åratal av misslyckade mors dag-dagar säger Frankie till familjen att de inte behöver göra något för henne i år. Och när sen något trevligt händer i mataffären får hon en lysande idé att testa på familjen. Men naturligtvis går inget som planerat.
Skådespelare: Patricia Heaton, Neil Flynn, Eden Sher, Atticus Shaffer, Charlie McDermott.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S07E22.

Arga snickaren

Onsdag 26 oktober 20.00

Pia och Linus från Västerås köpte sitt drömhus på landet. Ett vackert torp med stort renoveringsbehov. Efter mängder av felprioriteringar och felaktiga beslut har paret kört fast på rejält. Med ett halvfärdigt hus och tomt bankkonto är Linus nu helt slutkörd. S13E04. Gratis på Dplay.

Grey’s Anatomy

Onsdag 26 oktober 21.00

Meredith funderar över lojalitet, medan Alex får ta konsekvenserna av sin handling. Amelia och Owen bjuder på middag med överraskningsgäster. Jackson kommer med ett förslag som ska hjälpa April att tillfriskna.

S13E02. Dplay Premium.

Code Black

Onsdag 26 oktober 21.55

Dr Willis måste hjälpa en lovande ung fotbollsspelare att fatta ett livsförändrande beslut när han blir allvarligt skadad när lagets buss krockar, och en annan patients tvekan att avslöja att hon är transperson gör det svårt för läkarna att diagnostisera hennes svåra buksmärtor. S02E02. Dplay Premium.

Tunnelbanan

Torsdag 27 oktober 20.00

Mer information kommer snart.
S04E10. Gratis på Dplay.

Wahlgrens värld

Torsdag 27 oktober 21.00

Familjen reser till Spanien där Pernillas föräldrar, Hans och Christina, bor. Hans fyller 79 och hela släkten Wahlgren vill vara med och fira. Det blir kaos när Pernilla och barnen ska åka och tumultet fortsätter när familjen är på plats i Spanien. S01E04. Gratis på Dplay.

Law Order Special Victims Unit

Torsdag 27 oktober 22.00

En deltagare i en dejtingrealityserie hävdar att hon har blivit våldtagen och när Benson och SVU-teamet utreder fallet gör producenterna dem till en del av programmet.
Amerikansk kriminalserie från 2015. S17E21. Dplay Premium.

Familjefilm: Röjar-Ralf

Lördag 29 oktober 18.00

Röjar-Ralf längtar efter att vara lika omtyckt som sitt spels perfekta hjälte, Fixar-Felix. Problemet är att ingen tycker om en skurk. Men de älskar hjältar, så när ett nytt spel dyker upp där tuffingen Sergeant Calhoun har huvudrollen ser Ralf sin biljett till hjältedom och lycka. Han smiter in i spelet med en enkel plan, att vinna en medalj. Men snart har han förstört allt och av misstag släppt lös en dödlig fiende som hotar alla spel i spelhallen. Ralfs enda hopp är Vanilja von Sockertopp.
Regi: Rich Moore.
Amerikansk animerad äventyrsfilm från 2012. Originaltitel: Wreck-It Ralph.

Film: Contagion

Lördag 29 oktober 22.00

Beth har varit på en lång affärsresa och återvänder hem utmattad. Men symptomen som hon trodde var vanlig jetlag blir värre. Två dagar senare är hon död och läkarna hittar ingen förklaring. Snart dyker liknande fall upp, antalet insjukna ökar lavinartat och de miljontals kontakterna mellan människor varje dag gör smittan omöjlig att spåra. Rädslan sprider sig som en löpeld och läkarna och experterna försöker hitta smittkällan ställs själva inför omöjliga val.
Skådespelare: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne, Marion Cotillard. Regi: Steven Soderbergh.
Amerikansk dramathrillerfilm från 2011.

Film: Crazy, Stupid, Love

Söndag 30 oktober 21.00

En vardagkväll som alla andra får Cal en obehaglig överraskning. Hans fru Emily vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob, en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.
Skådespelare: Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling. Regi: Glenn Ficarra, John Requa.
Amerikansk dramakomedifilm från 2011.
Originaltitel: Crazy, Stupid, Love.

Vecka 44

Sofias Änglar

Måndag 31 oktober 20.00

Caroline och Andreas började renovera sitt drömboende när de väntade sitt första barn. Men när dottern föddes med flera handikapp måste familjen tillbringa mycket tid på sjukhus, och drömhuset fick vänta. Två år senare föddes parets andra dotter, och Andreas försökte bygga färdigt huset. Men i januari 2016 omkom Andreas i en tragisk arbetsplatsolycka. Världen rasade för Caroline, som nu är ensam med två små barn i ett kallt och oanpassat hus. Programledare: Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, Sofia Wistam.
Svensk livsstilsserie från 2016. S07E09. Gratis på Dplay.

Criminal Minds

Måndag 31 oktober 21.00

JJ kommer hem och mår dåligt efter ett tufft fall, och hon bryter ihop och berättar för sin man om kidnappningen av två barn. S12E02. Dplay Premium.

Criminal Minds och Secrets and lies har uppehåll nästa vecka på grund av sändningen av I Trumpland med Filip och Fredrik. Programmen återvänder måndagen därefter.

Secrets and lies

Måndag 31 oktober 21.55

Eric upptäcker att han och Danny har mer gemensamt än han först trodde. De är nära att hitta Liam, men är inte de enda som letar efter honom. På jobbet missar Patrick att hoppa in för Eric i ett viktigt möte och ett enormt svek avslöjas. S02E04. Dplay Premium.

Wild Things Sverige

Tisdag 1 november 20.00

I kvällens program tävlar sambos. Fullt slagsmål utbryter mellan ankan och kycklingen i trädgårdslandet, djuren går loss på varandra med basebollträn i fruktträdgården och en gammal gris bjuder på en överraskning utöver det vanliga.

Expertkommentatorer: Johan Peterson och Peter Magnusson. S01E04. Gratis på Dplay.

The Big Bang Theory

Tisdag 1 november 21.00

Det blir översvämning i Amys lägenhet och hon ska bo hos Sheldon, Leonard och Penny, vilket naturligtvis inte går helt smärtfritt. Howard och Bernadette vill inte veta om deras kommande bebis är en pojke eller flicka och de blir upprörda när Raj får veta före dem.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch. Amerikansk komediserie från 2016. S10E04. Dplay Premium.

Dr Ken

Tisdag 1 november 21.30

Ken träffar Allisons ex, som nu är en ansedd läkare, men när Ken ska tala väl om honom på en bankett behandlar han uppgiften mer som en roastning. Molly ska göra en skoluppgift om vad hon vill bli som vuxen men kan inte bestämma sig.
Skådespelare: Ken Jeong, Suzy Nakamura, Albert Tsai, Tisha Campbell-Martin, Dave Foley.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S01E04.

Black-ish

Tisdag 1 november 22.00

Dre har alltid strävat efter att hans familj ska likna de förebildsfamiljer som han såg på tv när han växte upp. När nyheten sprider sig att hans företag ska säga upp folk får Dre panik eftersom familjens rykte kommer att fläckas om han blir arbetslös. Samtidigt har Bow något att bevisa när hon ska arrangera skolauktionen och vägrar att be andra mammor om hjälp. Istället anlitar hon barnen som gör mer skada än nytta för familjens rykte.
Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin. Amerikansk komediserie från 2015.
S02E21. Dplay Premium.

The Middle

Tisdag 1 november 22.25

Sommarlovet har börjat för Sue och Axl och båda är tillbaka hemma. Men Frankie och Mike tycker att Sue och Axl är ute för mycket på nätterna och vill ha koll på var de är och då kommer Frankie på en idé för att veta var de är hela tiden.
Skådespelare: Patricia Heaton, Neil Flynn, Eden Sher, Atticus Shaffer, Charlie McDermott.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S07E23.

Arga snickaren

Onsdag 2 november 20.00

Ingmar bor i ett vackert hus som han har renoverat i över 20 år men som ändå aldrig blir färdigt. Det har resulterat i att alla hans förhållanden gått förlorade och inte ens hans söner vill bo kvar. Ingmar vet att han kommer bli ensam kvar i sitt renoveringskaos om inte Anders Öfvergård kliver in. S13E05. Gratis på Dplay.

Grey’s Anatomy

Onsdag 2 november 21.00

En bilolycka vid en begravning gör att en käbblande familj hamnar på sjukhuset. Tillbaka från New York hamnar Arizona i kläm mellan Alex och Andrew. Medan Ben får en ny föräldraroll hjälper Amelia Meredith och Maggie med ett problem.

S13E03. Dplay Premium.

Code Black

Onsdag 2 november 21.55

Willis, Mario och Heather utför en svår operation på en arbetare som fastnat under en panna som exploderade. Angus far försöker få en fullmakt gällande Mike som fortfarande ligger i koma. S02E03. Dplay Premium.

Tunnelbanan

Torsdag 3 november 20.00

Mer information kommer snart.
S04E11. Gratis på Dplay.

Wahlgrens värld

Torsdag 3 november 21.00

I veckans avsnitt tar Pernilla tag i något barnen skjutit upp i många år – barnen Wahlgren ska ta körkort.
Theo behöver nya kläder, men Bianca och Pernilla har väldigt olika syn på hur Theo ska klä sig.
Och så har det blivit dags för Pernillas årliga tjejfest med en del kända gäster och den här gången har Bianca planerat en speciell överraskning för Pernilla. S01E05. Gratis på Dplay.

Säsongsavslutning: Law Order Special Victims Unit (dubbelavsnitt)

Torsdag 3 november 22.00

En övervakare grips för sexuella övergrepp på kvinnliga fångar men facket stöder honom och går till attack mot Barba och SVU.

När undersökningen av övervakaren Gary Munson går allt djupare tar Munson och hans fackförbund till drastiska åtgärder som blir livshotande för Barba och SVU-gruppen
Amerikansk kriminalserie från 2015. S17E22-3. Dplay Premium.

Film: The Proposal

Lördag 5 november 21.30

Inför hotet att bli utvisad från USA och mista sitt jobb som tuff förlagschef meddelar Margaret att hon ska gifta sig med sin assistent Andrew. Han ställer motvilligt upp, men bara på vissa villkor. Därefter beger sig det omaka paret sig till Alaska där de har fyra dagar på sig att övertyga Andrews familj och en nitisk immigrationstjänsteman om att det är äkta kärlek.
Skådespelare: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Malin Åkerman, Betty White, Mary Steenburgen, Craig T Nelson. Regi: Anne Fletcher.
Amerikansk romantisk komedifilm från 2009.

Film: Iron Man 3

Söndag 6 november 21.00

Den egensinnige men genialiske industrimagnaten Tony Stark/Iron Man ställs mot en fiende, The Mandarin, vars kraft inte har några gränser. När hela Starks värld slås i spillror beslutar han sig för att hitta den skyldige. Nu måste han mer än någonsin förlita sig på sina tekniska uppfinningar, sin genialitet och sin instinkt för att skydda de som står honom närmast och bekämpa ondskan.
Skådespelare: Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce. Regi: Shane Black. Amerikansk actionäventyrfilm från 2013.

Vecka 45

Sofias Änglar

Måndag 7 november 20.00

I maj 2010 hade höggravida Claudia precis fått iväg de tre barnen till skolan när hon skulle titta till sin man som låg och sov. Men när hon skulle kyssa honom godmorgon upptäckte hon att han hade avlidit i sömnen. Tiden efter det plötsliga dödsfallet blev kaotisk. För att försöka få en så fin nystart som möjligt med de fyra barnen flyttade Claudia till ett radhus i Västerås, men sorgen har varit förlamande och det har varken funnits tid, pengar eller kraft att ta hand om hemmet. Programledare: Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, Sofia Wistam.
Svensk livsstilsserie från 2016. S07E10. Gratis på Dplay.

Dokumentär: I Trumpland med Filip Fredrik

Måndag 7 november 21.00

I november avgörs vem som blir USAs president, och en av världens mäktigaste personer. Republikanernas kandidat Donald Trump väcker starka känslor och reaktioner. Den stormrike entreprenören har gjort det ena kontroversiella uttalandet efter det andra. Men vilka är det som röstar på Trump? Filip och Fredrik besöker Virginia och det valdistrikt där Donald Trump har det absolut största stödet. Vi får en inblick i ett fattigt amerikanskt samhälle där Donald Trump av många ses som räddaren i nöden.
Programledare: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson.
Svenskt dokumentärprogram från 2016. Gratis på Dplay.

Criminal Minds och Secrets and Lies är tillbaka nästa vecka.

Wild Things Sverige

Tisdag 8 november 20.00

Mer information kommer snart.

Expertkommentatorer: Johan Peterson och Peter Magnusson. S01E05. Gratis på Dplay.

The Big Bang Theory

Tisdag 8 november 21.00

Sheldon och Amy går genom en period av anpassning i sitt nya boendearrangemang. När Bernadette blir sjuk blir hon och Howard tvungna att semestra hemma och de tänker hålla det hemligt, ovetande om att Raj och Stuart har planerat att använda deras badkar.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch. Amerikansk komediserie från 2016. S10E05. Dplay Premium.

Dr Ken

Tisdag 8 november 21.30

Ken försöker gottgöra sitt hafsiga frieri till Allison på halloween 20 år tidigare. Samtidigt blir Pat av misstag drogad på kontoret av Damona och Julie, som bestämmer sig för att tjäna pengar på sin chefs plötsliga generositet.
Skådespelare: Ken Jeong, Suzy Nakamura, Albert Tsai, Tisha Campbell-Martin, Dave Foley.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S01E05.

Black-ish

Tisdag 8 november 22.00

Dre möter sonens coola vänner och blir glad över att hans son kan ha möjlighet till ett riktigt socialt liv. Bow irriterar sig på att Ruby, Zoey, Jack och Diane inte erkänner när saker går sönder runt om i huset och bestämmer sig för att ta itu med problemet.
Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin. Amerikansk komediserie från 2015.
S02E22. Dplay Premium.

The Middle

Tisdag 8 november 22.25

Frankie glömmer att Bricks studentexamen bara är dagar bort och får bråttom. Brick upptäcker att låten han skulle sjunga vid ceremonin har slopats. Axl får ett jobb och finner sig bli hånad av en 10-årig kopia av sig själv.
Skådespelare: Patricia Heaton, Neil Flynn, Eden Sher, Atticus Shaffer, Charlie McDermott.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S07E24.

Det var sjunde säsongens avslutning – nästa vecka startar The Middle säsong 8.

Trump vs Clinton – Filip Fredriks valvaka (live)

Tisdag 8 november 22.25

Århundradets fight. Den största, galnaste och mest påkostade showen hittills. Det är dags för det amerikanska presidentvalet. Kvinna mot man. Hillary Clinton eller Donald Trump. Inför presidentvalet den 8 november arrangerar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson återigen en direktsänd valvaka med smarta gäster, de roligaste komikerna och de bästa analyserna.
Programledare: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson.
Svenskt talkshowprogram från 2016.
Originaltitel: Trump vs Clinton – Filip Fredriks valvaka. Gratis på Dplay.

Arga snickaren

Onsdag 9 november 20.00

Mer information kommer snart. S13E06. Gratis på Dplay.

Grey’s Anatomy

Onsdag 9 november 21.00

Alex försöker göra det rätta men lyckas inte gripa tillfället. Jackson och April anpassar sig till sitt ”nya normala” med bebisen. Medan Meredith och Nathan försöker reda ut vad som händer mellan dem ifrågasätter Amelia tillståndet i sitt förhållande med Owen.

S13E04. Dplay Premium.

Code Black

Onsdag 9 november 21.55

Mer information kommer snart, sänds 19 oktober i USA. S02E04. Dplay Premium.

Tunnelbanan

Torsdag 10 november 20.00

Mer information kommer snart.
S04E12. Gratis på Dplay.

Wahlgrens värld

Torsdag 10 november 21.00

Tre generationer, Pernilla, Bianca och Christina åker på weekendresa till västkusten. De besöker shoppingparadiset Ullared och får sig sedan en löddrig spaupplevelse i Falkenberg. Bianca tar tag i sin karriär och Pernilla besöker en tatueringsstudio. S01E06. Gratis på Dplay.

Premiär: För känd för kärlek

Torsdag 10 november 22.00

Samir, Smail, ”Mos” och Calle är några av våra populäraste och mest omskrivna unga manliga dokusåpastjärnor. Hundratusentals följer allt de gör på sociala medier och varje nattklubbskväll trängs trånande tjejer i hopp om en glimt av idolerna. Men gör det jakten på lycka och kärlek lättare eller svårare? Hur ser ensamheten ut på ett hotellrum, och hur hittar du kärleken bland en halv miljon följare? Här får vi en unik inblick i det verkliga livet bakom den glamourösa Instagramfasaden. Medverkande: Calle Åberg, Samir Badran, Smail Alihodzic, Robin Andersson.
Svensk realityserie från 2016. S01E01. Gratis på Dplay.

VM-kval: Frankrike – Sverige

Fredag 11 november 19.00

Direktsändning Frankrike – Sverige. Kval till fotbolls-VM i Ryssland 2018. Sverige spelar i grupp A tillsammans med Nederländerna, Frankrike, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg. Programledare: Karin Frick. Experter: Kim Källström och Simon Bank. Kommentatorer: Niklas Jarelind och Anders Svensson. Reporter: Jonas Karlsson.

Film: Sweet home Alabama

Lördag 12 november 21.30

Melanie Carmichael är på väg mot det perfekta livet. Sedan hon lämnade småstadstillvaron i Alabama har hon gjort kometkarriär och blivit en av New Yorks hetaste modedesigners. När stadens mest eftertraktade ungkarl, son till New Yorks borgmästare, friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake – hon är redan gift.
Skådespelare: Reese Witherspoon, Josh Lucas, Patrick Dempsey, Candice Bergen. Regi: Andy Tennant. Amerikansk komedifilm från 2002.

Film: Knowing

Söndag 13 november 21.00

En hemlighet har legat begravd under jorden i 50 år. En kryptisk lista som med kirurgisk precision har förutspått de största globala katastroferna under de senaste fem årtiondena. Hur skyddar man sig själv och sina nära och kära från nästa olycka på listan? Och hur förbereder man världen på den allra sista, slutgiltiga katastrofen?
Skådespelare: Nicolas Cage, Ben Mendelsohn, Terry Camilleri, Rose Byrne. Regi: Alex Proyas.
Amerikansk Sci-Fi thrillerfilm från 2009. 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen