Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Höjdpunkter i Kanal 9 vecka 3-6

Höjdpunkter i Kanal 9 vecka 3-6

januari 8th, 2015 Posted in badkars Tags:

Tisdag 3 februari 22.00 startar miniserien James Mays cars of the people där James May dyker ned bilarnas politiska historia och undersöker den inverkan motorfordonen haft i människors vardag. Tre delar – i första delen funderar May över hur diktatorer introducerade bilen för de stora massorna.

Om du inte redan sett det: sista avsnittet av Sons of Anarchy sänds NU på söndag 11 januari 21.00 och både avsnittet samt ett klipp (slutet) finns på clipsource.

Missa inte heller att Shameless avslutar sin tredje säsong med dubbelavsnitt söndag 8 februari – säsong 4 startar redan söndag 15 februari men då klockan 23.00 eftersom The Walking Dead är tillbaka med nya avsnitt söndag 15 februari kl 22.00! (Yeay!)

Vill du eller en kollega ha höjdpunkter även för Kanal 5 och Kanal 11 eller månadshöjdpunkter för Discovery och TLC maila mig: emilia.zettergren@sbsdiscovery.se

Vecka 3

Film: Trollkarlens lärling

Måndag 12 januari 21.00

Balthazar Blake är en nutida trollkarl som har fullt upp med att försvara Manhattan mot mörka krafter. När en till synes helt vanlig kille visar sig ha dolda talanger, tar Balthazar sin motvilliga elev på en snabbkurs i de magiska konsterna för att göra honom till den perfekta trollkarlslärlingen.
Skådespelare: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer. Regi: Jon Turteltaub.
Originaltitel: Sorcerer’s Apprentice, The.

Film: Invincible

Tisdag 13 januari 21.00

Bartendern Vince Papale sätter allt på spel för att förverkliga den ultimata drömmen, att få spela för sitt favoritlag. Oddsen talar för att Vince aldrig kommer ut på planen utan får fortsätta att se matcherna från läktaren. Men med lite tur och massor av hårt arbete blir ligans äldste nykomling en legend. Skådespelare: Mark Wahlberg, Greg Kinnear, Elizabeth Banks. Regi: Ericson Core.

Film: The replacements

Onsdag 14 januari 21.00

Proffslaget Washington Redskins ordinarie spelare strejkar och då ger ledningen ett gäng helt otippade spelare chansen att hoppa in i laget.
Skådespelare: Keanu Reeves, Gene Hackman, Brooke Langton, Orlando Jones, Rhys Ifans. Regi: Howard Deutch.

Film: Any given Sunday

Torsdag 15 januari 21.00

Tony D’Amato, tränare för det amerikanska fotbollslaget Miami Sharks, hamnar i konflikt med klubbens ägare Christina Pagniacci. Hon vill att Tony ska släppa fram det unga stjärnskottet Willie Beaman. Tony vill hellre satsa på den erfarne Cap Rooney. Christina har dock en lömsk plan i bakhuvudet: att byta ut Tony för att istället hårdlansera och få in Willie på planen.
Skådespelare: Al Pacino, Cameron Diaz, Dennis Quaid, James Woods, Lauren Holly. Regi: Oliver Stone.

Rizzoli Isles

Lördag 17 januari 20.00

Teamet måste arbeta med resterna av en mumifierad kvinnas kropp. Jane drabbas av en svår förlust. S05E09.

Denna vecka är det uppehåll för SNL säsong 40, istället visas en repris ur säsong 39.

Säsongsstart: Person of Interest

Söndag 18 januari 21.00

Tredje säsongen av Person of Interest inleds med att Reese och teamets nya partner Sam söker efter ett nummer som ska tillhöra en av alla flottister som är i stan. Carter har blivit degraderad till patrullerande polis med sin egen agenda och Root är inlåst på mentalsjukhus. Ingen vet var Maskinen finns, men den är fortfarande i kontakt med Finch – och numren fortsätter att slumpas ut. S03E01. Gratis på Kanal 9 Play.

Förra veckan sändes Sons of Anarchys allra sista avsnitt, serien är nu avslutad i USA.

Dubbelavsnitt: Shameless

Söndag 18 januari 22.00

Staden meddelar om ett arbete som ska utföras på avloppsledningen på Gallaghers bakgård och då måste Frank hitta faster Ginger innan de sätter igång. Fiona blir mobbad av sina kollegor, medan Debbie blir mobbad av två elaka tjejer. Fiona försöker hitta ett sätt att få hem sina syskon efter att de tagits om hand av socialtjänsten. Kevin och Veronica fortsätter att försöka få barn med Carol som surrogatmamma. S03E05-6.

Vecka 4

Film: National Treasure

Måndag 19 januari 21.00

Äventyraren och arkeologen Ben Gates är på jakt efter världens största och mest mytomspunna guldskatt. Spåren leder till den amerikanska självständighetsförklaringen som döljer en ledtråd i form av en hemlig kod. Tillsammans med sin vän, dataexperten Riley Poole, måste Ben stjäla Amerikas mest välbevakade dokument, knäcka koden, lura FBI och undvika att bli dödad av en hänsynslös gangster. Men det visar sig snart att den första ledtråden inte är den sista.
Skådespelare: Nicholas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha, Sean Bean, Harvey Keitel, Christopher Plummer. Regi: Jon Turteltaub. Amerikansk actionäventyrfilm från 2004.

Film: Jagad

Tisdag 20 januari 21.00

En dag när Dr Richard Kimble kommer hem hittar han sin fru mördad. Kimble anklagas för mordet på sin egen hustru och döms till dödsstraff. Men under en fångtransport lyckas han fly. Han jagas av en stor polisstyrka och måste hålla sig undan, samtidigt som han försöker hitta den riktiga mördaren. Skådespelare: Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward, Julianne Moore, Jeroen Krabbé, Neil Flynn. Regi: Andrew Davis. Amerikansk actionfilm från 1993. Originaltitel: Fugitive, The.

Film: Oss torpeder emellan 2

Onsdag 21 januari 21.00

Efter att ha iscensatt sin egen död, lever den beryktade yrkesmördaren Jimmy ”The Tulip” Tudeski ett lugnt liv i skymundan. Han ägnar sig åt hälsosamma intressen som kreativ hushållning, gourmetmatlagning och psykoterapi. Men en dag bankar en gammal vän på dörren, den panikslagne Oz som desperat ber om hjälp att rädda sin fru som har kidnappats av den ungerska maffian. Skådespelare: Bruce Willis, Amanda Peet, Matthew Perry, Natasha Henstridge. Regi: Howard Deutch. Amerikansk actionkomedifilm från 2004. Originaltitel: Whole Ten Yards, The..

Film: Enemy of the state

Torsdag 22 januari 21.00

Robert Dean är en ung framgångsrik advokat. Av misstag får han tag på bevismaterial om ett mord på en högt uppsatt politiker. När det visar sig att det är självaste staten och dess hemliga övervakningsbyrå NSA som ligger bakom dådet, inser Robert att han och hans familj befinner sig i livsfara. Robert jagas i ett rasande tempo med teknik som ser och hör allt, bland annat satellitsända kameror och buggning. Hans enda chans är att ta hjälp av en gammal NSA-agent.
Skådespelare: Will Smith, Gene Hackman, Jon Voight, Lisa Bonet. Regi: Tony Scott.
Amerikansk actionthrillerfilm från 1998. Originaltitel: Enemy of the State.

Rizzoli Isles

Lördag 24 januari 20.00

Teamet samarbetar med Korsak i ett försök att knäcka ett gammalt olöst fall. Jane tar till okonventionella åtgärder för att vara med. S05E10.

Denna vecka är det uppehåll för SNL säsong 40, istället visas en repris ur säsong 39. Saturday Night Live är tillbaka 31 januari.

Person of Interest

Söndag 25 januari 21.00

Den senaste numret är VDn Wayne Kruger vars företag säljer personuppgifter. Men när någon börjar blotta hans personliga liv och alla hans smutsiga hemligheter tänker Kruger hämnas. Samtidigt får Carter en ny partner. S03E02. Gratis på Kanal 9 Play.

Dubbelavsnitt: Shameless

Söndag 25 januari 22.00

Fiona vill ha vårdnaden om sina syskon och för att bättra på sina chanser anlitar hon Lip och Ian. Sheila får besök av Hymies biologiska pappa. Gallaghers försöker lista ut ett sätt att behålla sitt hem efter att kusin Patrick lyckats mygla till sig äganderätten. När Hymie är borta behövs inte längre Frank så Sheila sparkar ut honom. S03E07-8.

Vecka 5

Film: Horrible bosses

Måndag 26 januari 21.00

För Nick, Kurt och Dale finns det bara en sak som gör deras dagar lite mer uthärdliga: fantasin om att bli av med sina outhärdliga chefer. En blöt kväll bestämmer de sig för att det är dags att gå från fantasi till handling och de tre vännerna gör upp en plan för att göra sig av med sina respektive arbetsgivare – för gott. Men naturligtvis går ingenting som planerat.
Skådespelare: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Kevin Spacey, Jennifer Aniston, Julie Bowen, Jamie Foxx. Regi: Seth Gordon.
Amerikansk komedifilm från 2011. Originaltitel: Horrible Bosses.

Film: Memento

Tisdag 27 januari 21.00

Även om Leonard Shelby, med sina dyra kläder och sin Jaguar verkar vara en framgångsrik affärsman, har han bara en sak i huvudet. Att hitta den man som våldtog och mördade hans fru. Men Shelby lider av en ovanlig form av minnesförlust, efter en kvart glömmer han bort var han är, vart han ska och vad han skall göra. Han måste därför hålla ihop sitt liv genom sitt anteckningsblock och sin kamera. Men det är en sak han inte glömmer, hämnden.
Skådespelare: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, Harriet Sansom Harris, Russ Fega, Callum Keith Rennie. Regi: Christopher Nolan. Amerikansk thrillerfilm från 2000.

Film: Dödligt vapen

Onsdag 28 januari 21.00

Martin Riggs och Roger Murtaugh är två Vietnamveteraner som är poliser i Los Angeles. Men där slutar likheterna. Murtaugh är en sansad, respekterad familjefar. Riggs anses av kollegorna vara obalanserad på gränsen till galenskap. Nu är de partners som ska undersöka ett fall av omfattande internationell knarksmuggling. De måste samarbeta – mot alla odds.
Skådespelare: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan. Regi: Richard Donner.
Amerikansk actionfilm från 1987. Originaltitel: Lethal Weapon.

Film: Dödligt vapen 3

Torsdag 29 januari 21.00

Murtaugh förbereder sig inför den stundande pensionen. Men kollegan Riggs ser i vanlig ordning till att han inte får en lugn stund. De får dessutom en kvinnlig kollega som ny partner, den tuffa vackra Lorna Cole. Den nya trion försöker sätta dit en före detta polis som blivit en rå superskurk och verkar vara inblandad i en vapenhärva med stulna vapen. Han skyr inga medel för att undanröja vittnen. Skådespelare: Mel Gibson, Danny Glover, Rene Russo, Joe Pesci. Regi: Richard Donner.
Amerikansk actionfilm från 1992. Originaltitel: Lethal Weapon 3.

Rizzoli Isles

Lördag 31 januari 20.00

Mitt i en värmebölja hittas en man död i ett badkar fullt av is och Jane och Maura utreder. I ett försök att hålla sig sval upptäcker Angela ett kryddigt te som verkar fungera, men det har oväntade romantiska konsekvenser. S05E11.

Tillbaka: Saturday Night Live

Lördag 31 januari 23.05

Gästvärd: Kevin Hart och musik: Sia.
Skådespelare: Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Bobby Moynihan, Cecily Strong, Taran Killam, Aidy Bryant, Colin Jost, Kenan Thompson, Jay Pharoah, Michael Che. S40E11.

Person of Interest

Söndag 1 februari 21.00

Det nya numret är en rik ung affärsman som förföljer kvinnor, och kanske kan kopplas till en död kvinna. Teamet försöker locka honom att göra ett drag. Samtidigt planerar Root att fly från institutionen. S03E03. Gratis på Kanal 9 Play.

Dubbelavsnitt: Shameless

Söndag 1 februari 22.00

Fiona försöker anpassa sig till företagskulturen när hon börjar sitt nya jobb. Frank blir oavsiktligt inblandad i rörelsen för homosexuellas rättigheter i ett försök att få sjukförsäkring. Ian får höra upprörande nyheter om Mickey. Det börjar se bra för Fiona som passar in och kommer bra överens med sina medarbetare. Jimmy funderar på att gå tillbaka till läkarutbildningen. Frank fortsätter att njuta av förmånerna av sin nyfunna berömmelse i rörelsen för homosexuellas rättigheter. S03E09-10.

Vecka 6

Film: Starsky Hutch

Måndag 2 februari 21.00

David Starsky är Bay Citys mest nitiske snut. En paragrafryttare som går alla på nerverna. Kollegan Ken ”Hutch” Hutchison är hans raka motsats – en charmig slarver, som tar det mesta med en klackspark. I hopp om att få ordning på de båda gör deras chef dem till partners. Den omaka duons första uppdrag blir att utreda ett mord. Med hjälp av den coole tjallaren Huggy Bear är de snart en av stans storfräsare på spåren. Han har sitt livs kokainaffär på gång och tänker inte låta två snutar stå i vägen.
Skådespelare: Ben Stiller, Owen Wilson, Amy Smart, Juliette Lewis, Vince Vaughn, Snoop Dogg, Carmen Electra. Regi: Todd Phillips. Amerikansk actionkomedifilm från 2004.

Tillbaka: Top Gear USA

Tisdag 3 februari 21.00

Att komma upp i mer än 200 km/h brukade vara förbehållet superbilar. I dessa dagar kan du nå den hastigheten i en ny 30.000 dollar-bil, men vad är det minsta du kan spendera och ändå nå denna episka hastighet?
Det är inte lätt att jämföras med treenigheten Clarkson, Hammond och May som de senaste tio åren varit frontfigurer i världens främsta motorprogram, brittiska Top Gear. Men den amerikanska programledartrion har ambitionen att göra Top Gear i äkta amerikansk stil – bigger, better, faster.
Programledare: Adam Ferrara, Tanner Foust, Rutledge Wood.
Amerikansk motorserie från 2012. S03E10.

Premiär: James May Cars of the people

Tisdag 3 februari 21.00

I sin strävan att upptäcka hur vi, folket, fick hjul, reser James till Tyskland, Italien och Ryssland för att berätta den extraordinära historien om hur diktatorer kickstartade bilägande för massorna. Det är en berättelse om konstruktionsbriljans, misslyckanden, krig, bedrägeri och dubbelspel. James upptäcker att den brittiska bilindustrin missade en stor chans att styra världen, och han har dåliga nyheter för en av planetens mest hatade bilar.
Top Gear-profilen James May undersöker hur bilen blev en del av vanliga människors liv och vardag. Han tittar på ”Svensson”-bilar, hur diktatorer påverkade massornas mobilitet, hur bilar har påverkat historien och mycket annat. Programledare: James May. Brittisk motorserie från 2014. Syntolkas. S01E01.

Tillbaka: Grand Designs Australien

Onsdag 4 februari 21.00

Chris och Belinda har köpt den lilla plätten mark precis bredvid deras eget kulturmärkta hus i Sydneys Forest Lodge. Markbiten är bara knappt fyra meter bred, men paret vill göra det mesta av sin lilla utbyggnad. Programledare: Peter Maddison. Originaltitel: Grand Designs Australia.
S04E06.

Film: From Paris with love

Torsdag 5 februari 21.00

På den amerikanska ambassaden i Paris drömmer James Reese om ett actionfyllt liv som CIA-agent. Men när drömmen går i uppfyllelse blir det med att mardrömslikt bihang: Charlie Wax – partnern från helvetet. Wax skjuter först och frågar aldrig, och när Paris blir målet för en stor terrorattack går Charlie Wax till motattack med avtryckarfingret på bazookan.
Skådespelare: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden, Amber Rose Revah, Eric Godon, Sami Darr. Regi: Pierre Morel.
Amerikansk thrillerfilm från 2010.

Säsongsuppehåll: Rizzoli Isles

Lördag 7 februari 20.00

En åklagare blir arresterad för mord, men Jane tror att han är oskyldig. Angela lär Maura om den moderna tidens barn. S05E12. Rizzoli Isles är tillbaka längre fram.

Saturday Night Live

Lördag 7 februari 23.00

Gästvärd och musik: Blake Shelton.
Skådespelare: Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Bobby Moynihan, Cecily Strong, Taran Killam, Aidy Bryant, Colin Jost, Kenan Thompson, Jay Pharoah, Michael Che. S40E12.

Person of Interest

Söndag 8 februari 21.00

Teamets nya nummer är en New York-advokat som blir arresterad för mordet på sin make som försvann till havs. Advokaten rymmer från fängelset och teamet tar upp jakten och försöker avgöra om hon är offer eller förövare. S03E04. Gratis på Kanal 9 Play.

Dubbelavsnitt (och sista avsnitten ur säsong 3): Shameless

Söndag 8 februari 22.00

Fiona kommer på idén att flytta till Michigan med familjen, men det visar sig att alla inte är så pigga på tanken. Ian försöker stoppa Mickey från att genomföra bröllopet. Fiona tar med barnen på en campingtur. Familjen Gallagher och deras vänner firar Lips examen genom att ordna en överraskningsfest för honom. Efter att ha vunnit ett vad bestämmer sig Frank för att ta ut Lip på en hummermiddag. Ian fattar ett oväntat beslut.
Skådespelare: William H Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Cameron Monaghan, Joan Cusack, Shanola Hampton, Justin Chatwin.
Amerikansk dramakomediserie från 2013. Originaltitel: Shameless.
S03E11-12. Nästa vecka startar fjärde säsongen av Shameless 23.00 eftersom The Walking Dead är tillbaka i Kanal 9 med nya avsnitt. 

SBS Discovery TV:s Kanal 9 startade
sina sändningar 2007 och riktar sig huvudsakligen till en manlig målgrupp med fascinerande,
spännande och okomplicerad underhållning. Här samsas de största sitcom-serierna
med världens mest omtalade dokumentärer och tv-dramer, attraktiv sport – och de
största internationella motorprogrammen

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen