Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » En minisemester från semestern

En minisemester från semestern

juli 11th, 2016 Posted in badkars Tags:

Småbarnsföräldrar kopplar av i badkaret när de ska kraftsamla och vill få en stund för sig själva. Tre av fyra uppger att de lägger sig i badkaret för att slappna av. Därför kan badkaret vara den perfekta platsen för att ta en minisemester från semestern.

Resultatet är hämtat från en landsomfattande undersökning genomförd av YouGov på uppdrag av Villeroy Boch Gustavsberg.

Undersökningen visar att fyra av fem småbarnsföräldrar gärna badar badkar. 74 procent säger att man badar badkar för att det är avkopplande, vilket är den absolut främsta anledningen.


Egentid blir viktigare med barn

I betydligt större utsträckning än andra målgrupper badar småbarnsföräldrar badkar för att få en stund för sig själv, det säger 46 procent. Motsvarande siffra för respondenter som inte har barn är 21 procent.

– Under sommar och semestertid ökar pressen på att vara social med vänner och familj. För småbarnsföräldrar kan då en stund i badkaret var den perfekta semestern från semestern, säger Rebecca Duvemyr, PR Communication Manager Villeroy Boch Gustavsberg.


Gör ingenting

Vardagspusslet tar ofta över livet för småbarnsfamiljer, det ska hämtas från skola, lagas mat, ta hand om hemmet och andra aktiviteter. Därför är det inte så överraskande att notera att var tredje småbarnsförälder uppger att de helst inte gör någonting när de är i badet, de vill bara få vara. I jämförelse med personer som ännu inte har bildat familj är det väldigt mycket, då de i större utsträckning vill lyssna på musik eller kolla på en film.


Om undersökningen

Undersökningen har genomförts av marknadsundersökningsföretaget YouGov under perioden 10-12 maj 2016 på uppdrag av badrumsföretaget Villeroy Boch Gustavsberg. 4025 respondenter svarade på undersökningen i Sverige, Danmark, Norge och Finland, cirka 1 000/land. Urvalet är kvinnor och män i åldern 18-65 år som bor i villa/radhus, bostadsrätt eller hyresrätt samt har minst ett badrum /duschrum. Urvalet är representativt för parametrarna kön, ålder och region.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen