Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » 6 Sätt Att Hålla Dina Badkläder i Bra Skick

6 Sätt Att Hålla Dina Badkläder i Bra Skick

december 2nd, 2017 Posted in badkars Tags:

Även om det känns som en miljon år bort, innan du vet ordet av kommer våren att vara rätt över oss, vilket innebär avarm sol, långa dagar, klarblå himmel, och att dagar ute vid kusten än en gång kommer att bli normen. Ja, sommaren är favorit årstiden för många person, och det är lätt att förstå varför. Jämfört med den kalla och mörka vintern, är sommaren verkligen en speciell tid på året, särskilt om du gillar dagar på stranden. När det kommer till badkläder eller baddräkter i allmänhet för den delen, är det viktigt hitta den perfekta outfiten. Så här är det, som kvinna, vill du inte bara se ut och känna dig sexig i dina badkläder, du vill så klart att de sitter bekvämt och ger bra stöd. Vissa typer av badkläder lever dock inte upp till dessa förväntningar, och är anledningen till att du ska välja Vogeni. Vogeni är en av Europas ledande leverantörer av badkläder, klänningar, sexiga underkläder, underkläder, maskotkostymer, och mycket mer, vilket gör dem till den perfekta nätbutiken för att handla dina badkläder.


Vikten av att hitta dina drömbadkläder – För dig som gillar att kasta på dig en baddräktbikini, tankini, eller något annat för den delen och sedan ta dig till stranden, vet alltför väl vilken skillnad det är att bära badkläder du verkligen trivs i. När du väl hittar dina drömbadkläder, är det precis som om något magiskt har hänt. Det är som om stjärnorna och planeterna står helt rätt, och på något sätt så har universum tänkt att leverera till dig en underbara gåva som i detta fallet är dina drömbadkläder. Nu, med snygga badkläder kommer stort ansvar, och om du har haft turen att hitta badkläder som inte bara är bekväma, funktionella, och smickrande för din figur, men som även ser helt fantastiska ut på, måste du se till att hålla den i bästa möjliga skick. Tyvärr medan några badkläder kan göra att du ser och känner dig som en grekisk Gudinna kan andra badkläder göra att du ser och känner dig som en potatis, och det vill ingen. Viktigt att poängtera, om du redan är i besittning av sexiga och funktionella badkläder, vill du hålla fast vid det för evigt, och aldrig släppa taget. För att hjälpa dig att förlänga livslängden på dina badkläder, har vi listat en rad tips för dig att följa, så ta en titt och se vad du tycker.

Hur du tar hand dina badkläder – Om du är ägare av några riktigt sexiga badkläder, men inte är säker på hur du ska ta hand om dem, ta en titt på följande:

Tvätta alltid rent dina badkläder – Eftersom de flesta badkläderna är gjorda av ett något känsligare material än vanligt, kan detta göra att de utsätts för en hel mängd olika saker. Om du bor i en del av världen där solen faktiskt skiner och där det är varmt på sommaren under många månader av året, kan för mycket solljus faktiskt skada dina badkläder. Men om du istället föredrar inomhuspooler, kommunala pooler, eller bubbelpoolen, återigen, då är det viktigt att du ser efter dina badkläder på rätt sätt. Du förstår, badtunnor och pooler, som innehåller starka kemikalier, däribland klor, som är avsett i huvudsak för att döda skadliga bakterier och, tja, alla andra äckliga saker. Kemikalier används för att neutralisera dessa äckliga bakterier.. De här kemikalierna kan göra underverk för att neutralisera skadliga bakterier och liknande, men de är också ganska bra på att förstöra känsliga badbyxor. Inte bara kan dessa kemikalier förstöra dina badkläder, de kan också orsaka att materialet gradvis tynar bort. Om du bara simmar en eller två gånger per år, bör detta inte vara ett problem. Om du är i bubbelpoolen eller i poolen flera dagar varje vecka, kommer saker och ting plötsligt bli mycket mer allvarligt. För att hjälpa till att förlänga livslängden på dina badkläder, så snart som du inte längre är i solen eller poolen, ta dig till duscharna och ge dina badkläder en rening med rent vatten.


Tvätta för hand – Uppenbarligen så kräver dina badkläder en ordentlig tvätt efter stranden, bubbelbad, eller poolen, och inte bara en snabb sköljning under duschen, som du borde ha gjort direkt efter. Nej, som för alla kläder, för att hålla det hygieniskt och lukta bra, måste badkläder tvättas. Innan du rusar till tvättmaskinen, lyssan här, för att förlänga livslängden på dina badkläder, se till att tvätta för hand. Handtvätt av badkläder kan verka jobbigt, men det är nödvändigt, och ska vi vara ärliga så tar det inte så lång tid. Tvättmaskiner är ganska aggressiva djur och om du har att göra med tunna och känsliga badkläder, kan ett par tvättar i tvättmaskinen vara tillräckligt för att deformera dina badkläder. Tvätta dina badkläder för hand genom att fylla i ett handfat eller badkar med tillräckligt varmt vatten för att dränka objektet och använd en väldigt mild handtvål. Tvättmedel är ofta för starka och kommer att bryta ner dina badkläder på väldig kort tid. Ge det en bra tvätta, försöka att inte hantera det alltför grovt, och var noga med att skölja bort varenda spår av tvål du använder.

Vrid inte ut det för fort – När du handtvättar kläder, i slutet av tvättprocessen, finns alltid frestelsen att vrida ut varenda liten droppe vatten från tyget, genom att klämma och vrida så hårt du kan. Men att göra detta motverkar syftet med att tvätta varan i första hand, då alltför aggressivt jobb av dina badkläder kommer att skada ömtåliga fibrer och material, vilket gör att du istället sliter på dina sexiga badkläder. Så, efter en handtvätt av dina badkläder, krama ur eventuell överflödig vätska, men försök inte att få ut varje enskild sista droppe av vätskan. Lägg istället badkläderna horisontellt, inte vertikalt, eftersom detta kan orsaka att sträcka ut, och låt torka i vinden. Lämna inte att torka i direkt solljus, om du värdesätter dina ljusa färger, kommer ljust solsken att orsaka färger att blekna direkt.

Undvik hett vatten – När vi talade om handtvätt av dina badkläder tidigare, har du förmodligen märkt att vi nämnde varmt vatten, snarare än stekhätt, och det finns en mycket god anledning till detta. Du förstår varmt vatten är helt enkelt för mycket för tunnt och känsligt material, och över tiden, kommer hett vatten att orsaka materialet och fibrer att sträckas ut och försvagas, tills de slutligen ger upp helt och hållet. Vi rekommenderar dock inte att du helt skippar bubbelpoolen för isbad, eller kalla utomhuspooler, men vad vi menar är att du försöker att skära ner lite på det. Om du använder ditt bubbelbad de flesta nätter, rekommenderar experter att du lämnar din favorit baddräkt trevlig och säker i din garderob, och att du istället väljer badkläder som du är mindre förtjust i. På så sätt får du resten lätt i vetskap om att din favorit badkläder är säker, plus att du vet att du får fortfarande att sparka tillbaka och koppla av i bubbelpoolen efter en lång dag, och hey, det är inte dåligt, eller hur? 


Prova att sitta på en handduk när det är möjligt – Dagar på stranden är bra, men när det gäller att hitta lämpliga sittplatser, tja, det finns det inte mycket att välja där ute. De flesta av oss behöver helt enkelt sitta på sand eller stenar, eller kanske en väderbiten gammal trä-bänk som vi koppla av på i solskenet och lyssnar till vågorna som försiktigt slår mot stranden. Även om detta är hur härligt som helst, vill du behålla den nedre halvan av dina badkläder i bästa skick, kommer du att behöva sitta på en handduk eller något mjukt när det är möjligt. En handduk kommer att stoppa den grova ytan under från att slita på materialet på dina badkläder, samtidigt som det ger dig ett ytterligare lager av komfort.

Använd ättika och vatten på nya kläder – Om du har turen att köpa en helt ny drömbaddräkt från Vogeni, så innan du ger dig ut med den på, finns det några saker som du behöver göra för att förbereda plagget. Innan du bär badkläderna för första gången, ta en liter vatten och en matsked vanlig vitvinäger, blanda, och låt dina badkläder få suga åt sig vätskan. Detta fungerar grymt bra för att förebygga färgämnen från att blekna. Efter att du dränkt badkläderna i blandningen i runt 30 – 40 minuter, skölj badkläderna med rent vatten för att ta bort vinägerlukten, och torka sedan enligt anvisningarna. Din baddräkt kommer nu att hålla sin färg mycket längre.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen