Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Fullbelagt på Radisson Blu Riverside i Göteborg: hotelldirektören övernattar i nytt rum vid TUR-mässan!

Fullbelagt på Radisson Blu Riverside i Göteborg: hotelldirektören övernattar i nytt rum vid TUR-mässan!

mars 21st, 2013 Posted in badkars Tags:

Radisson Blu Riverside invigdes i måndags och har varit fullbokat sedan dess. General Manager Malin Franck tillbringade därför natten till idag i en kopia av hotellets lyxiga rum, som byggts upp vid Svenska Mässan i Göteborg. Konceptet för hotellrumsinstallationen har tagits fram i samarbete med brand experience-byrån PS Communication.
– Vi vill ju gärna visa upp hotellet för alla besökare på TUR – Sveriges största rese- och turismmässa, säger Malin Franck.

Malin Franck tillbringade alltså natten i det speciellt uppbyggda rummet, en upplevelse som dock inte kan mäta sig med en natt på det riktiga hotellet:
– Normalt har man ju hela Radisson Blu Riversides runt om sig, med all service, restauranger, Body Lab Wellness and Fitness, konferensutrymmen för upp till 1000 personer – samt strålande utsikt över Göteborg och vattnet.

Det riktiga Radisson Blu Riverside ligger bara 3 kilometer fågelvägen från Svenska Mässan, vid Korsvägen i centrala Göteborg. Hotellet förankras i det snabbt växande Lindolmsområdet, där en mängd företag och forskningsinstitutioner samverkar för att skapa nya affärsmöjligheter för Göteborg.

Lyxiga rum

Själva rummet som byggts upp vid Svenska Mässan är emellertid i princip en exakt kopia av ett ”riktigt” rum på Radisson Blu Riverside Hotell, med tapeter, tavlor, säng, platt-TV och så vidare. Radisson Blu Riverside har 265 moderna och rökfria hotellrum och sviter. Alla hotellets rum och sviter har unikt framtagna tapeter i 6 olika mönster och färger. Hotellets tio sviter är belägna på elfte våningen och i spetsen av hotellet som hänger ut över vattnet. Sviterna består av ett sovrum med en king size säng, badrum med badkar, vardagsrum med soffgrupp, TV och Nespresso kaffemaskin. Hotellets samtliga rum och sviter har gratis trådlöst höghastighets internet som är standard för Radisson Blus samtliga hotell samt fri tillgång till Body Lab Wellness and Fitness beläget högst upp i hotellet.

Unik arkitektur och design

Radisson Blu Riverside Hotel har ritats av Reflex Arkitekter, ett av Sveriges ledande arkitektkontor. Hotellets rum, korridorer, konferensavdelning samt wellness centre är ritat av boutique designbyrån DOOS Architects. Restaurang bar och lobby samt uteserveringen vid vattnet är framtaget och ritat av prisbelönade Stylt Trampoli i Göteborg, kända för att skapa restauranger och hotell via storytelling.

The Cuckoo’s Nest – spännande rätter och drycker i en mysig atmosfär

Radisson Blu Riverside Hotel har en egen konceptrestaurang, The Cuckoo’s Nest, som erbjuder en avslappnad atmosfär och utsikt över vattnet och hamnen. Vid Lindholmen Science Park, har Radisson Blu skapat en restaurang, bar och mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Restaurangen kan ta emot upp till 160 gäster och ytterligare 60 på uteserveringen.

Restaurangkonceptet bygger på att visa det sanna Göteborg och passar alla smaker och tidpunkter. Med en mix av internationella rätter, men också med mer traditionell hotellmat är menyn inbjudande och spännande med ett urval rätter som kan tilltala alla. The Cuckoo’s Nest ligger tre steg från kajkanten i nya Radisson Blu Riverside Hotel. Här möts Göteborg och världen över goda plockmenyer i olika storlekar, fisk och skaldjur eller godbitar från grillen. På helger serveras en vacker brunch.

Hotellet har även en bar i anslutning till lobbyn med bekväma sittgrupper och en terrass som öppnar dörrarna under årets varmare månader. Här serveras öl, vin, drinkar samt enklare rätter. Vill man hellre äta något på hotellrummet erbjuder hotellet 24-timmars rumservice.

Göteborgs bästa läge

Radisson Blu Riverside Hotel är beläget i kreativa och vattennära Lindholmen i Göteborg. Hotellet ligger mitt i ett intressant affärsområde och med gott om restauranger, shopping och kultur på bara några minuters avstånd. Göteborgs Centralstation finns bara 5 minuter bort med buss eller taxi.

För mer information, vänligen kontakta:
Therese Andersson, Director of Sales and Marketing
+46 76 949 88 70, therese.andersson@radissonblu.com

Malin Franck, General Manager +46 70 441 88 33, malin.franck@radissonblu.com

Om Radisson Blu
Radisson Blu, det mest exklusiva varumärket i Carlson Rezidor Hotel Groups hotellportfölj, erbjuder sina gäster förstklassig service och en modern och exklusiv hotellupplevelse. Radisson Blu har mottagit flera utmärkelser som bästa hotellkedja och har uppmärksammats för sin serviceanda ”Yes I Can”, samt sin ”100 % Guest Satisfaction Guarantee”. Radisson Blu erbjuder kostnadsfritt bredband på samtliga hotell i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). De flesta av Radisson Blus fastigheter i EMEA drivs av Rezidor Hotel Group. Bolagets nuvarande portfölj innehåller mer än 260 hotell i drift eller under utveckling. För mer information, besök www.radissonblu.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen