Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Man ska ha husbil

Man ska ha husbil

mars 15th, 2012 Posted in badkars Tags:

Allt fler svenskar instämmer varje år i den gamla Galenskaparna-dängan ”Man ska ha husvagn”. Detta med den lilla förändringen att det nu är husbil som gäller. Att vara mobil på sin semester har aldrig varit populärare och husbilscampingar runt om i Sverige står fullbokade tidigare än någonsin. Husbilen är ett billigare alternativ än en sommarstuga och erbjuder en mycket större flexibilitet. Detta passar den äventyrslystna och sociala familjen bättre.

– Det stämmer att allt fler väljer att köpa husbil för var år, säger Lars-Ove Aronsson som driver sajten FinBil.se .

När Lars-Ove för nu över 30 år sedan började sälja husbilar såg marknaden annorlunda ut. Internet har öppnat upp vägar för den husbilsengagerade. Det är lättare att hitta information om husbilsträffar, bra campingar och utbyta erfarenheter och inspiration. Och den där härliga husbilskänslan som för många innan bara inföll under en kortare period på sommaren, kan hållas i liv även under vinterhalvåret.

I och med att utvecklingen av husbilar gått framåt under de sista åren finns det idag alla möjligheter att i princip skräddarsy sitt egna hem. Det går att installera badkar, lyxigare dubbelsängar och verkliga lounger i vagnarna – något som för några år sedan var tvunget att vara hemmabygge för att realisera. Idag finns det flera märken specialiserade på denna typ av husbilar, exempelvis tyska LMC och T.E.C som Lars-Ove Aronsson på Stenungssund bil säljer.

– Genom att importera dessa märken från Tyskland kan vi sälja dem till ett pris hela 10-20% under marknadsvärde i Sverige. Det är kul att kunna erbjuda detta till våra kunder,  säger Lars-Ove Aronsson.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen