Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » SOAP PÅ HAMBURGER BÖRS

SOAP PÅ HAMBURGER BÖRS

maj 12th, 2012 Posted in badkars Tags:

Över en halv miljon människor har redan sett den. 30 maj kommer den berlinproducerade showen SOAP till Stockholm och Hamburger Börs för fyra exklusiva föreställningar. Med mycket humor, djärvhet och stor kroppskontroll framförs spektakulära akrobatnummer som inte liknar något som tidigare visats på en stockholmsscen.

– Det är ingen cirkusshow, utan det är ett helt universum av nummer med effekter, humor och överraskningar. Det sticker alltid iväg åt något annat håll än vad man tror, säger Hans Marklund på Hamburger Börs.

Det här är inget du bör testa hemma! SOAP levererar förstklassigt artisteri i en extraordinär inramning. I en scenografi av vatten och hala ytor, en miljö som oftast manar till försiktighet, skapar SOAP helt nya och häpnadsväckande akter. Det är alltså 30 maj som baddräktssäsongen börjar!

SOAP spelas 30-31 maj och 1-2 juni 2012.

Biljetter på www.hamburgerbors.se

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen