Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Ny chans för bostadsdrömmare i Brf Björnö Vik 2!

Ny chans för bostadsdrömmare i Brf Björnö Vik 2!

juni 17th, 2019 Posted in badkars Tags:

Den 26 juni säljstartar OBOS den andra etappen med bostäder i Norrtälje. Denna gång blir det fristående hus och parhus.

– Vi har tittat på det som uppskattades lite extra i den första etappen och utvecklat Brf Björnö Vik 2 med det i åtanke, säger Lina Werner, projektutvecklare på OBOS Sverige.

På en höjd utmed Kvisthamraviken växer området Björnövik fram. Här, i natursköna Björnö med närhet till vatten och skidbacke, fortsätter OBOS att bygga 18 fristående hus och parhus i tre olika storlekar: 107 kvm, 120 kvm och 137 kvm.

– I den första etappen byggde vi 43 kedjehus på 120 och 136 kvm, säger projektutvecklare Lina Werner. I etapp 2 erbjuder vi även en något mindre modell som vi tror kommer tilltala förstagångsköpare och mindre barnfamiljer. På detta vis blir det också enkelt att göra ”boendekarriär” i området.

De 18 bostäderna blir en naturlig fortsättning på den populära första etappen, och man har bland annat valt att ha samma fasadfärger för att skapa ett enhetligt uttryck i området.

– Men när man sedan tar sig in i kvarteret så ser man att det är en upprepning med variation, just eftersom vi har frångått kedjehusen, säger Lina. Det händer lite samtidigt som man ändå får en kvarterskänsla.

Invändigt är husen moderna, med tidlösa inredningsval som är satta av OBOS eget projektutvecklingsteam. Inredningsvalen påminner om de i visningshusen i etapp 1, vilket gör det enkelt att själv få uppleva valen som kund redan innan etapp 2 börjar byggas.

– Genom att ha färdiga inredningsval i husen förenklar vi för kunden, säger Lina. Man väljer vilket av husen man vill bo i i området, och sen kan man fokusera på den lösa inredningen. Med det sagt så finns möjlighet att göra vissa val. Åtta av husen har till exempel badkar, och i fyra av husen har vi valt grå kök istället för vita luckor.

Brf Björnö Vik 2 byggs i ett populärt område i Norrtälje, nära både naturmark, skidbacke och vatten. Lina beskriver projektet som en möjlighet för de som inte hann få en bostad i den första etappen.

-Det är enkelt att prata om ett bostadsprojekt som populärt, säger hon. Vårt Nöjd Kund-index för den första etappen talar för en hög nöjdhet överlag vad gäller bostad, område och bemötande från OBOS.

Husen i Brf Björnö Vik 2 kommer att kosta från 2 495 000 för den minsta modellen på 107 kvm, och området får en preliminär inflyttning under Q3 2020. Säljstarten sker den 26 juni 2019.

För mer information

Lina Werner, projektutvecklare OBOS
Tel: 010-434 14 25
lina.werner@obos.se

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen