Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Ridderheims serverar festen på en bricka

Ridderheims serverar festen på en bricka

mars 6th, 2012 Posted in badkars Tags:

Vardagsfest! Fredagslyx! Olivprovning! Nu lanserar Ridderheims tre deliktessbrickor som ska göra det ännu lättare att sätta guldkant på tillvaron. Brickorna har noggrant komponerats och innehåller en mängd spännande smaknyheter.

–I de tre nya delikatessbrickorna har vi förenklat och plockat ihop det bästa av inläggningar och oliver. Det innebär både klassiska produkter men även en rad smaknyheter så som grillade oliver, delikatesslök i balsamvinäger och honung samt lagrad cheddar med grönt äpple och sweet chili, säger Lisa Isaksson, kategorichef på Ridderheims.

Ända sedan starten hemma i Christer Ridderheims kök för 25 år sedan har Ridderheims gjort sitt yttersta för att välja ut och utveckla delikatesser. Det tydliga målet har varit att göra det lätt för konsumenterna att njuta lite extra. Vare sig det är arbetsvecka eller helg. Valet att fokusera på oliver i en av de tre nya delikatessbrickor som lanseras var självklart. Likaså att ha Fredagslyx och Vardagsfest som tema på de två andra.

–Vinprovning, ostprovning, whiskyprovning, ja – provningar i alla dess former är stort just nu. Därför är vi väldigt stolta över att lansera vår olivprovning. Den ska göra det lätt för konsumenterna att hitta nya, delikata oliver, säger Lisa Isaksson.

Både inläggningar och oliver har hängt med sedan Ridderheims startade 1987. Christer Ridderheim lagade nya inläggningar hemma i köket och testade att lägga in oliver i sitt badkar. Och trots att hela processen nu sköts i en professionell, modern produktion är det fortfarande den stora kunskapen om smaker och råvaror som präglar alla delikatesser som når handeln.

Varje bricka innehåller sex delikatesser och alla är noga utvalda för att komplettera varandra och för att ge en smakupplevelse som sätter guldkant på vilken grå vardag som helst.

Brickorna når butik vecka 13.
Pris: ca 89 kr

Vardagsfest: Perinotomat i chilimarinad, deliktesslök i balsamvinäger och honung, Cheritotomat i basilikamarinad, mild chili tricolore, gremolatamarierade manchegoost och halkidikioliver med citron.

Fredagslyx: Rostad söt minichili, Pomamoretomat i vitlöksmarinad, rostade vitlöks- klyftor, portugisiska lantoliver, stora spanska kaprisbär och lagrad cheddar med grönt äpple och chili.

Olivprovning: Grillade oliver i en neutral marinad, Cerignola Giganti i en het marinad baserad på chili, paprika och persilja, Halkidikioliver i en marinad kryddad med koriander, basilika och vitlök. Queenoliver marinerade i Parmesan, basilika och vitlök. Kalamataoliver och Portugisiska lantoliver i en neutral marinad som lyfter fram den härliga smaken. I oliv- brickan ingår även rolig och matnyttig information om varje oliv.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Lisa Isaksson, Kategorichef: Inläggningar/Tapas/Såser Röror 
E-post: Lisa.Isakson@rof.se 
Telefon: 0702 – 41 14 00

OM RIDDERHEIMS.
RIDDERHEIMS GRUNDADES 1987 OCH HAR IDAG SVERIGE SOM SIN STÖRSTA MARKNAD, MEN BOLAGET EXPORTERAR ÄVEN PRODUKTER TILL BLAND ANNAT NORGE, DANMARK, FINLAND, ISLAND, HOLLAND OCH BELGIEN. SEDAN 2008 INGÅR RIDDERHEIMS DELIKATESSER I ATRIAKONCERNEN DÄR DE IHOP MED FALBYGDENS OST BILDAR AFFÄRSENHETEN RIDDERHEIMS FALBYGDENS. GENOM ATT HELA TIDEN KOMMA MED NYA SPÄNNANDE PRODUKTER OCH SMAKER SKA RIDDERHEIMS FALBYGDENS VARA DET MEST INSPIRERANDE VARUMÄRKET OCH ERBJUDA DET BREDASTE UTBUDET AV DELIKATESSER I NORDENS. ATRIA OMSÄTTER CA 1,3 MILJARDER EURO OCH DESS STÖRSTA MARKNADER ÄR SVERIGE OCH FINLAND.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen