Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Julen förutspås bli grå

Julen förutspås bli grå

december 5th, 2017 Posted in badkars Tags:

Vi säger ofta ”grått” när vi vill beskriva att något är trist, neutralt eller ointressant, inte minst när vi talar om vädret. Men när det gäller inredning är grått en perfekt basfärg att bygga vidare på. Grått är enkelt att kombinera med andra färger (eller andra grå nyanser), ger ett lugnt och harmoniskt intryck och tonar ner skarpa kontraster. Därför är det inte så underligt att färgen blivit så populär. Skalan av nyanser är närmast oändlig, från mjukt ljusgrått till jordnära mullvads-grått eller uttrycksfullt skiffergrått – en grå ton ger alltid en tidlös och elegant känsla. Grått kan som ingen annan färg ge badrummet ett lyft och förvandla det till en oas för lugn, ro och avkoppling.

En klassiker inom badrumsdesign

Grå står för det moderna, det eleganta, den tidlösa skönheten. Ett badrum med badrumsporslin i milda grå nyanser ger ett lätt och lugnt intryck, oavsett om du väljer en matt eller högblank nyans. I serien Artis kombinerar Villeroy Boch det vita, klassiska porslinet med en grå färg på tvättställens utsida. Kontrasten lyfter fram de klassiska och geometriska formerna.

Det har aldrig varit lättare att skapa highlights

Grått i grått är passé, men att använda en nedtonad och elegant grå nyans som basfärg är ett utmärkt sätt att lyfta fram andra färger i inredningen. Ett grått kakel i badrummet får till exempel en vit toalettstol eller ett tvättställ att hamna i centrum. En grå bakgrund framhäver kakelplattor och möbler i andra färger och ger ett raffinerat uttryck när den kombineras med blandare och andra tillbehör i rostfritt stål.

Oavsett om den används till tvättställ, badkar eller möbler skapar den grå färgen dynamik i badrummet och möjligheterna att leka med kontraster och färgkombinationer bör tillgodose även den mest kräsna heminredaren.

Bilder för nedladdning: https://pro.villeroyboch.com/mdp/sk/6a13dc9026/TrendGrau

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen