Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Fräscha upp badrummet utan att bli ruinerad!

Fräscha upp badrummet utan att bli ruinerad!

september 15th, 2011 Posted in badkar Tags:

Det finns flera anledningar till att lägga tid på badrummet. Ett ombonat badrum ger livskvalitét men höjer också värdet på bostaden. Klara Bygg och Inredning tipsar om hur du fräschar upp badrummet för en billig peng.

Målet är att få badrummet att se bättre ut. Börja med att inspektera skåpen. Kanske räcker det med att byta ut luckorna eller rent av måla om dem? Ta en extra funderare över färgskalor och hur badrummet ska upplevas. Vill du känna lugn och harmoni eller vara mer trendig, och vilka färger bör då användas?

Passa även på att byta ut handtagen. Det är enkelt och bidrar till en fräsch känsla. Fundera även här på vilken känsla du vill att badrummet ska förmedla när du väljer handtag.

Har du badkar? I många fall går det att byta ut fronten. Det är ett betydligt billigare alternativ om du inte vill köpa ett nytt badkar. Detsamma gäller toalettstolen där ett nytt toalettlock kan göra susen.

Du kan även måla om väggarna i en ny färg. För vanlig våtrumstapet, och även kakel, krävs dock specialfärg. Besök någon affär som säljer färg och be om hjälp.

Till sist kan du fundera över nya upphängningsanordingar, duschkran och dekoration.

Släpp loss fantasin!

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen