Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Nordhems nyskapande design som värmer

Nordhems nyskapande design som värmer

juni 15th, 2015 Posted in badkars Tags:

Nu lanserar Nordhem sin nya, designskyddade handdukstork Kaknäs. Lanseringen markerar starten på en evolution för det familjeägda Göteborgsföretaget som går från att göra produkter som skapar bättre badrum, till att skapa designföremål som värmer genom både sin funktion och sitt visuella uttryck.

Den unika elektriska handdukstorken Kaknäs är nätt och flexibel. Med endast ett vertikalt rör går den att placera i alla badrum – oavsett storlek och planlösning. Den finns i två längder, 90×900 mm och 90×1500.

– I och med Kaknäs går Nordhem in i en ny fas. Vi går från att vara ett badrumsföretag till att bli ett designföretag. Och med Kaknäs har vi skapat något som fungerar som ett smycke för badrummet, men samtidigt är funktionellt och håller högsta kvalitet, berättar Peter Karlsson, Marknadskoordinator på Nordhem, och fortsätter:

– För oss går design och funktion hand i hand och det är det som kännetecknar våra produkter; nytänkande design med hög finish och kvalitet, som ger dig ett badrum utöver det vanliga.

Kaknäs är ett utmärkt exempel på detta. Under tillverkningen går den igenom en äkta kromprocess vilket gör ytan extra blank, hållbar och lätt att hålla ren. Designavdelningen har även lagt ner mycket tid på detaljerna. Det nedre fästet till exempel, är anpassat för en apparatdosa i väggen vilket skapar förutsättningar för en smidig och helt dold elanslutning, men kan även kopplas med stickkontakt i vägguttag.

Kaknäs är en exklusiv handdukstork som lyfter ditt badrum och tar det långt bortom standard. Fram till 30 juni kommer den att finnas till introduktionspris hos de flesta av Nordhems över 500 återförsäljare. Kaknäs 90×900 mm kostar 2290 kr (ord. pris 2890 kr) och 90×1500 mm kostar 2590kr (ord. pris 3290 kr).

För ytterligare information kontakta:

Peter Karlsson, Marknadskoordinator, Nordhem.

Telefon: 031-780 20 75

E-post: peter.karlsson@nordhem.se

www.nordhem.se

Nordhem är ett familjeföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi designar och producerar exklusiva handdukstorkar, badkar och duschar. Våra produkter säljs hos över 500 återförsäljare i Sverige och Finland. Vårt mål är alltid att skapa design som värmer, både funktionellt och emotionellt. För oss går design och funktion hand i hand och när du ser våra produkter på nära håll, förstår du att för oss är ingen detalj för liten för att designas. Och det är det som kännetecknar våra produkter; en nytänkande formgivning med hög finish och kvalitet, som ger dig ett badrum utöver det vanliga.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen