Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » 5 tips för sommarens badrum

5 tips för sommarens badrum

juni 8th, 2015 Posted in badkars Tags:

Sommaren står äntligen för dörren och vi går in i en av årets kalastätaste perioder – alltifrån bröllop till midsommarfest och grillkvällar. Då gäller det att ha ett snyggt och lättstädat badrum. Med små medel är det enkelt att skapa ett badrum där du gärna bjuder in gäster i sommar – hemma eller på landet.

– Många lägger tid på att skapa en mysig höstkänsla i badrummet – men glömmer bort att lägga extra tid inför sommaren. Genom att göra små förändringar håller sig badrummet rent och har en fräsch känsla längre, säger Rebecca Duvemyr.

Gustavsberg bjuder på de bästa tipsen för ett badrum, där sommarkänslan håller i sig länge.

 1. Blommor

  Fräscha upp badrummet med härlig blomdoft. Gardenia och doftranka är två exempel som passar bra att placera i ett badrumsfönster. Eller varför inte unna dig snittblommor?

 2. Ljusa färger

  Våga bryta de klassiska vit/svarta färgerna i badrummet med en accentfärg. Somriga handdukar, duschdraperier eller en färgstark kran på handfatet.

 3. Förvaring

  På sommaren är det många som flyttar till landstället eller får besök från nära och kära. Fler personer än vanligt ska dela på ett badrum. Med bra förvaring förblir badrummet organiserat och lättstädat hela sommaren.

 4. Visa dina minnen

  En stor trend är att inreda badrummet likt vilket rum som helst. Det är där du börjar och slutar dagen, en plats för återhämtning och energi. Förläng sommarkänslan genom att rama in bilderna från semestern och häng upp i badrummet eller plocka snäckor från stranden.

 5. Lyx

  Sommaren är en tid för avkoppling, låt badrummet få vara en skön plats att komma hem till. Oavsett om du unnar dig en ny rogivande takdusch eller byter ut alla tvålar mot ett lyxigt märke så är du värd en extra stunds njutning under ledigheten.


Produktförslag och priser

Tvättställsblandare (Coloric) – rekommenderat pris från 3 009 kr

Tvättställsblandare (Nautic) – rekommenderat pris från 1 432 kr

Vägghängd toalett (Artic) – rekommenderat pris från 4 604 kr

Duschset (G1) – rekommenderat pris 4 931 kr

Tvättställsskåp (Artic) – rekommenderat pris från 6 844 kr

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen