Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Philips och Gustavsberg i svart samarbete

Philips och Gustavsberg i svart samarbete

november 21st, 2013 Posted in badkars Tags:

Philips är känt för sina innovativa kvalitetsprodukter och lanserade tidigare i år eltandborsten Sonicare DiamondClean i vitt. Nu får familjen tillökning med DiamondClean Black; en lyxig och stilren tandborste helt i svart som levereras med laddare i glas. Tanken bakom designen är att tandborsten ska vara så sober att man kan ha den stående framme i badrummet. När Philips lanserar DiamondClean Black sker detta i samarbete med Gustavsberg som tillsammans med Jon Eliason har specialdesignat ett helsvart badrum.

Vi är oerhört stolta över DiamondClean Black-tandborsten som med sin maskulina svarta design verkligen sticker ut i en produktkategori som annars domineras av vitt. Med DiamondClean Black vill vi visa att en eltandborste inte behöver gömmas undan i ett skåp. Den är så snygg att den faktiskt blir en inredningsdetalj, säger Erica Lindhqvist, marknadschef på Philips.

Under designprocessen arbetade Philips med tanken att lansera tandborsten i sitt sammanhang och ur detta föddes idén att låta Gustavsberg ta fram ett passande badrum. Gustavsberg vände sig till formgivaren Jon Eliason som fick uppdraget att designa ett svart badrum. Resultatet blev ett lyxigt BlackDiamond-badrum med svart badrumsporslin och svarta möbler i black oak.

– Då vi fortsätter att lägga mycket tid i badrummet är det viktigt att hitta en ny och personlig lösning som utstrålar innovation och nytänkande. Badrummet är en plats att vistas i, en plats för omsorg och funktion. Samarbetet mellan Gustavsberg och Philips känns som en självklarhet. Två varumärken som representerar kunskap, kvalitet och innovation, dock inom olika områden, möts i ett projekt som skapar ytterligare beröringspunkter, menar Jon Eliason.

Det svarta badrumsporslinet från Gustavsberg ingår i serien Artic och kommer att säljas i en begränsad upplaga. I samband med lanseringen producerades en film om själva designprocessen.

– Vi ser detta som en spännande möjlighet att prova intresset för svarta WC-stolar och svarta tvättställ. Det ska bli roligt att se hur många som kommer att våga hela vägen och inreda sitt badrum i svart men vi hoppas att Jons fantastiska BlackDiamond-badrum kommer att ge inspiration, säger Katharina Klotz, marknadschef på Villeroy Boch Gustavsberg AB.

Philips Sonicare DiamondClean Black eltandorste finns i detaljhandeln från november och rek cirkapris är 2000 kr. Gustavsberg Artick Black Edition WC och tvättställ lanseras i december. Rek cirkapris för vägghängd WC-stol är 9200 kr och tvättställ i 55 cm bredd kostar 6400 kr. Black oak badrumsmöbel i bredd 75 cm har rek cirkapris 9481 kr.

För mer information besök kampanjsidan samt se hela designprocessen på YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=4pqI1bdhiuY

För mer information och bilder välkommen att kontakta:

Gustavsberg:
Kristina Hellner, PR Communications Manager
tel: 076-135 83 62, E-post: kristina.hellner@gustavsberg.com

Philips:
Max Hellström, presschef Philips Consumer Lifestyle
tel: 0708-32 21 05, E-post: max.hellstrom@philips.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen