Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Unika penthouse med egen pool, utedusch, pergola och trädgård i Haga Nova tornhus

Unika penthouse med egen pool, utedusch, pergola och trädgård i Haga Nova tornhus

september 23rd, 2016 Posted in badkars Tags:

Drömmer du om ett urbant villaliv? Egen trädgård, pool och pergola men utan att kompromissa med närhet till det citylivet har att erbjuda? Där nya Hagastaden möter sekelgamla Vasastaden byggs nu Haga Novas unika penthouse med en magisk vy över Stockholm.

Norra Stationsgatan ska de kommande åren genomgå en förvandling till ett härligt levande stråk, fyllt med caféer restauranger och servicebutiker. Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska och promenadstråk, den blir också en grön passage hela vägen till den klassiska gröna lugna Hagaparken och Brunnsviken.

Våningarna är mellan 46 kvm – 117 kvm och har privata trädgårdar på taken med pool, utedusch och pergola. 

En tilltalande öppen planlösning med stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak ger ett generöst ljusinsläpp.

Sovrum med franska fönster, walk-in-closet och tillhörande badrum.

Badrum med inbyggt badkar, dusch, handfat och wc. Inbyggd tvättmaskin och torktumlare, under bänkskiva i svart marmorkomposit.

Sedan starten 1989 har Wrede Fastighetsmäkleri förmedlat några av Sveriges mest eftertraktade hem och kan idag se tillbaka på många framgångsrika år i branschen. De hem vi förmedlar, såväl våningar som villor, ligger oftast i Stockholms innerstad eller i dess attraktiva närområden. Vi förmedlar även eftersökta lantställen i Stockholms skärgård och i Skåne samt lantegendomar i Sörmland.

Välkomna!”

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen