Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Lyx i badrummet

Lyx i badrummet

maj 17th, 2016 Posted in badkars Tags:

Badrummet får en allt viktigare roll i hemmet, det säger något om hur vi är och hur vi lever. Med exklusiva material och ett kvalitativt hantverk är det möjligt att skapa ett lyxigt badrum som lever upp till känslan i övriga hemmet.

– Badrummet har blivit en central plats i hemmet. Där umgås vi med familjen men det är också en plats för avkoppling och egentid. Det håller på att förändra sättet som vi bygger och inreder våra badrum, säger Rebecca Duvemyr, PR Communication Manager på Villeroy Boch Gustavsberg.

Lyx är en rent subjektiv känsla som får oss att känna oss lite bortskämda. Därför har Villeroy Boch tillverkat exklusiva badrumsartiklar för alla stilar, för den som gillar klassiska toner eller moderna linjer.

Venticello: Perfekta linjer för badrummet

Den kompletta serien Venticello har lätta former och en modern design. Asymmetriska tvättställ med generösa avställningsytor och stram design. Dessutom finns ett brett urval av badrumsskåp med olika höjd och lådstorlekar.

La Belle: nyromantik

La Belle är inspirerat av den romantiska epoken men är kombinerat med ett modernt uttryck. Det fristående badkaret i serien La Belle har fått stor uppmärksamhet med ett urval av olika färger för att passa alla badrum.

Octagon: unik med exklusivt hantverk

Det exklusiva tvättstället Octagon är placerat på en piedestal och skapar det perfekta uttrycket för ett lyxigt badrum. Tackvare materialet TitanCeram är det möjligt att skapa de tunna och skarpa kanter som ger ett diamantliknande mönster.

En plats för avkoppling

Enligt en undersökning som Villeroy Boch tidigare har låtit göra uppger var femte svensk att badrummet är en plats för att få vara för sig själv. Framförallt är det unga kvinnor som uttrycker en önskan om att få ha egentid i badrummet. När svenskarna fick frågan vem eller vad de vill ha med sig i badkaret uppgav över hälften av kvinnorna en väldoftande badolja eller badskum. Bara var tionde kvinna sa sig vilja ha med sin partner, och bara en bråkdel vill ha med barnen.

– Tidigare var badrummet en plats för hygien, renhållning och till och med tvätt. Idag är det en plats för njutning och en möjlighet att stänga dörren om sig för en stund, säger Rebecca Duvemyr.

Om underökningen

Undersökningen genomfördes av marknadsundersökningsföretaget Novus under perioden 22-29 oktober 2015. 1019 respondenter svarade på undersökningen i Sverige. Urvalet är kvinnor och män i åldern 18-79 år. Urvalet är representativt för parametrarna kön, ålder och region.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen