Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Frossa i brott bland riskkapitalister, poliser och UD-tjänstemän

Frossa i brott bland riskkapitalister, poliser och UD-tjänstemän

juli 17th, 2014 Posted in badkars Tags:

Storytel listat de
hetaste nyheterna som deckar-Sverige har att erbjuda. En lista med både gamla
vänner och nya bekantskaper, perfekt att lyssna på i hängmattan, på stranden
eller hemma på balkongen.

Här är Storytels lista med sommarens bästa deckarnyheter:

Medan mörkret faller (Anna Lihammer)
Romanen utspelar sig år 1934 när Nazisterna har tagit makten i Tyskland. Hemma i Sverige ska den egensinniga kriminalkommissarie Carl Hell lösa gåtan om mordet på en högt uppsatt akademiker som mördades i Anatomiska Institutionens källare i Uppsala. Utredningen gräver fram tvivelaktiga åsikter och inhuman forskning som är en del av vardagen i denna tid. 

VIP-rummet (Jens Lapidus)
Teddy har precis släppts ut från fängelset och han tänker inte åka in igen. När en indrivare från hans förflutna vill ha 300 000 kronor inom en vecka måste han dock fundera över om han kan hålla sitt nya löfte. VIP-rummet är den första fristående delen i Jens Lapidus nya serie.

I maktens skugga (Viveca Sten)
I den sjunde delen i Viveca Stens Morden i Sandhamn-serie står polisen Thomas Andreasson inför sitt svåraste fall någonsin. Under riskkapitalisten Carsten Jonssons husbygge på Sandhamn sker märkliga olyckor och hans invigningsfest slutar i katastrof. Men vem kan man egentligen lita på när man har gjort sig ovän med alla på ön?

Tjockare än vatten (Carin Gerhardsen)
Kriminalkommissarie Conny Sjöberg på Hammarbypolisen får flera fall på sitt bord: en psykolog som har drunknat i sitt badkar, katter som dränkts och en man som fallit ner från en bro. Utredningarna berör medlemmarna i teamet personligen och visar hur svårt det är att frigöra sig från sitt förflutna.

Visning pågår (Sofie Sarenbrant)
I ett idylliskt och välmående bostadsområde i Bromma upptäcks en död man efter en husvisning. Först misstänks hustrun, men när flera andra mord upptäcks i samband med husvisningar är kriminalinspektören Emma Sköld tvungen att tänka om. Visning pågår är den tredje fristående boken i serien om kriminalinspektören Emma Sköld.

Arvfursten (Johan Anderberg)
En politisk thriller om den unga tjänstemannen Arvid Lang som jobbar på Utrikesdepartementet. Hans karriär tar en rejäl fart när en avhoppad amerikansk diplomat och visselblåsare överlämnar sig till Sverige och när Arvid börjar undersöka hans relation till den svenska utrikesministern. 

Zack (Mons Kallentoft och Markus Lutteman)
Kriminalinspektören Zack har gjort kometkarriär inom Stockholmspolisen och ansvarar för utredningen av den värsta mordvågen i svensk modern historia, där fem asiatiska kvinnor har blivit brutalt mördade. För att förhindra att fler faller offer så måste Zacks team snabbt ta reda på vilket motiv som ligger bakom morden: kvinnohat, rasism eller människohandel?

Glaskroppar (Erik Axl Sund)
En självmordsvåg sköljer över Sverige där alla offren har något gemensam: ett intresse för musikern ”Hunger”. Hos offren hittar den vikarierande kriminalkommissarien Jens Hurtig gamla kassettband från 80-talet som alla tillhörde samma person. En roman om de mest extrema följderna av kreativt skapande, höga ambitioner och drömmar i musikers, konstnärers och författares arbete.


Storytel är ljudbokens
variant av Spotify, och världens första tjänst för obegränsad läslyssning i
mobilen. Sedan tjänsten lanserades 2005 har mer än 1 000 000 ljudböcker
lyssnats på genom tjänsten, som fungerar till alla smarta telefoner. Storytel
har en offlinefunktion som även gör det möjligt för användarna att lyssna på
ljudböcker i även när det inte finns tillgång till mobil uppkoppling.

Storytel växte under 2012
med 125 % och har i december 2013 cirka 61 000 betalande kunder. Under 2012
omsatte Storytel 35 Mkr och bolaget finns i Sverige, Danmark och Holland.
Storytel har i september 2013 utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri.

För mer information om
Storytel, besök gärna www.storytel.se

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen