Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Ett modernare badrum med Avento från Villeroy & Boch

Ett modernare badrum med Avento från Villeroy & Boch

november 11th, 2015 Posted in badkars Tags:

Tvättställen i serien Avento har tunna kanter för en lätt design, och kommer i sex storlekar från 45 till 100 centimeter i bredd. Tack vare att undersidan helt är glaserad kan tvättställen installeras utan möbel undertill, endast med tvättställskåpa.

Den vägghängda WC:n är utrustad med spoltekniken DirectFlush som standard och är oerhört hygienisk och lätt att hålla ren tack vare den öppna spolkanten.

Med fronter tillverkade av akrylglas får möblerna i Avento-serien ett nytt och modernt uttryck. Fronterna finns i fyra färger Crystal White, Crystal Grey, Crystal Black och Crystal Blue. Möblerna kommer som tvättställsskåp, högskåp och ett mindre sidoskåp som väggmonteras.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen