Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Nu är det sluthalkat i spabadet

Nu är det sluthalkat i spabadet

mars 8th, 2011 Posted in badkar Tags:

Skånska Byggvaror lanserar ett nytt och unikt sortiment av halkfria utomhus spa

Som första leverantör i Sverige kan Skånska Byggvaror nu erbjuda ett unikt sortiment av halkfria spabad för utomhusbruk. De fyra nya spamodellerna är försedda med en innovativ och halksäker yta Soft Touch. Materialet är en mjukare, gummiliknande yta som är betydligt mindre halkkänslig.

– Halkrisken kanske inte är det första man tänker på när man ska köpa ett utomhusspa, men faktum är att de flesta olyckor som händer i samband med bad är halkolyckor. Därför känns det väldigt bra att vara först på den svenska marknaden med att erbjuda kunderna ett sortiment av mer halksäkra spabad, säger Per-Ivan Christiansson, marknadschef på Skånska Byggvaror.

– Det finns ingen annan produkt på spa-marknaden som kan mäta sig med Soft Touch när det kommer till halkmotstånd.

Det nya spa-sortimentet innehåller modellerna Metis, Dione, Triton och Carpo, med plats för fyra till sex personer och med allt från LED-belysning till stereofunktioner beroende på vilken modell man väljer.

Betyget ”Best Buy”
Spa-modellen Dione har fått betyget ”Best Buy” av världens största konsumentorganisation, Consumers Digest. Deras definition av ”Best Buy” är att produkten ger bästa möjliga värde för ett visst belopp och vars kännetecken är den uppmärksamhet den fått från konsumenter tack vare kombinationen prestanda, användarvänlighet, funktioner, hållbarhet, garanti, effektivitet, utseende samt underhåll- och servicekrav.

Höga krav på kvalitet och säkerhet
Skånska Byggvaror har erbjudit ett sortiment av utvalda och högkvalitativa utomhus-spa i drygt fem år, och efterfrågan ökar ständigt. Baden är tillverkade i USA, som både har traditionen och kunskapen som krävs för att bygga badkar med bästa kvalitet och hög säkerhetsnivå.

– Framför allt är det viktigt att baden är anpassade för att klara vårt tuffa klimat, både när det gäller saker som isolering/energiförbrukning och livslängd. Vi ställer mycket höga krav på vår leverantör och vet att vårt spa-sortiment står sig mycket väl i konkurrensen både kvalitets- och prismässigt, fortsätter Per-Ivan.

För mer information om Skånska Byggvarors spa, se www.skanskabyggvaror.se/produkter/spa/

För mer information, kontakta:
Tina Dalemo,
Kommunikatör – Tel: 0733–22 30 04 – E-post: tina.dalemo@skanskabyggvaror.se
Per-Ivan Christiansson, Marknadschef Vice VD – Tel: 0733 – 22 30 03 – E-post: pcn@skanskabyggvaror.se
Växel 042-25 30 00. Besöksadress: Kanongatan 13,  254 67 Helsingborg

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen