Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Gustavsberg lanserar nytt magasin

Gustavsberg lanserar nytt magasin

juni 17th, 2015 Posted in badkars Tags:

Villeroy Boch Gustavsberg lanserar nu inspirationsmagasinet INSPIRED. Tidningen tar ett helhetsgrepp om det rum som idag är hjärtat i många hem – badrummet. Genom att lyfta blicken från de enskilda produkterna, vill företaget stärka sin position som leverantör av det kompletta badrummet.

I takt med att ren produktinformation går att få snabbt, direkt i datorn eller mobilen, blir efterfrågan på inspiration allt större.

– Med INSPIRED vill vi inspirera slutkonsument, proffs och alla som är intresserade av badrum och inredning. Vi visar upp våra produkter men gör även utblickar i branschen, säger Rebecca Duvemyr, PR Communication Manager på Villeroy Boch Gustavsberg.

Fullspäckad första utgåva

I det första numret möter vi Jon Eliasson som har utvecklat Estetic, en helt ny produktfamilj som Gustavsberg lanserar till hösten. Tv-personligheten Mija Kinning stylar ett badrum med den nya serien – och resultatet är fantastiskt. Dessutom intervjuas Hi-Fi Klubben om teknik och ljud i badrummet, läsarna får tävla om en högtalare för badrummet och mycket annat.

Distributionen av det första numret har påbörjats, och magasinet kommer i butik efter sommaren. Planen är att distribuera två nummer per år och andra upplagan av INSPIRED väntas i början av 2016. Tidningen är bifgat digitalt som pdf-version.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen