Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Prisjakt presenterar: Prisjämförelse av badrums- och vvs-artiklar

Prisjakt presenterar: Prisjämförelse av badrums- och vvs-artiklar

januari 30th, 2011 Posted in badkar Tags:

Hemmaspa, bastu och badrum intresserar svenska folket. Det märks inte minst för den som till exepmpel följer byggsajten www.byggahus.se, där just frågor om badrumsavdelningen hör till de mest lästa.

– Många kan berätta hårresande historier om prisskillnader mellan den lokala rörhandlaren, priset som rörinstallatören debiterar och vad samma produkt kostar på nätet, säger Magnus Bengtsson, marknadsansvarig på Prisjakt. Vi gör marknaden mer transparent och förenklar för dig som konsument att se vad som är ett rimligt pris för en produkt, oavsett om du låter installatören köpa in, köper själv för att låta installören montera, eller om du även monterar själv.

Det skiljer ofta tusentals kronor för mellan dyraste och billigaste leverantören för samma vara.
Exempel: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=314564

Som vanligt har vi lagt avancerade filtreringsalternativ till kategorierna för att du ska kunna hitta exakt vad du letar efter. Exempelvis kan du leta badkar efter storlek, form, om det har belysning, inbyggd duschhörna, till och med tv eller vattenfall.

– Det här är ännu en del i vår satsning på att erbjuda en jämförelse- och informationstjänst som är så heltäckande som möjligt på området ”hus och hem”, säger Magnus Bengtsson.

– Vårt mål är att leverera en oberoende jämförelse och visa alla webbutiker som säljer en viss vara samt sortera dem efter pris. Om butiken köper andra tjänster av oss saknar betydelse avslutar Magnus Bengtsson.

För mer information kontakta Magnus Bengtsson, PR- och marknadsansvarig.
magnus@prisjakt.nu
Tel. 0431-650 001 ankn. 5

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen