Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Svenska Badkar blir Villeroy & Boch

Svenska Badkar blir Villeroy & Boch

mars 30th, 2016 Posted in badkars Tags:

Den 1 april byter Svenska Badkar namn till Villeroy Boch. Sedan 2001 har Svenska Badkar varit en del av den tyska koncernen och nu tar man klivet fullt ut och byter varumärke till Villeroy Boch. Alla populära modeller kommer att leva kvar med nya produktnamn och under det nya varumärket.

– Svenska Badkar har en stolt tradition och är väl etablerat, framförallt i branschen. Genom övergången till Villeroy Boch vill vi attrahera slutkonsumenterna med ett bredare sortiment av massagebadkar, säger Rebecca Duvemyr, PR Communication Manager på Villeroy Boch Gustavsberg.

Efterlängtade nyheter

I och med förändringen kommer företaget även med ett par nyheter. Dels blir ryggjets standard i massagebadkaren och dels uppgraderas systemen i badkaren har uppgraderats. Det kommer flera nya modeller i materialen quaryl och akryl. Badkaren från Villeroy Boch finns att köpa både med och utan system. Totalt finns åtta olika system att välja på, allt från det bekväma AirPool Entry med luftbubblor till luxuösa CombiPool Active med massagejets.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen