Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Online möbeljätten utvidgar sin verksamhet till Östeuropa

Online möbeljätten utvidgar sin verksamhet till Östeuropa

januari 28th, 2018 Posted in badkars Tags:

Baar, 15 september 2017

Den schweiziska återförsäljaren av möbler är på väg att erövra en annan lovande marknad. Efter Schweiz, Tyskland, Österrike, Benelux-länderna, Frankrike, Storbritannien, Polen, Italien och Sverige utvidgar möbelnhandels internet jätten Beliani sin verkasmhet till Ungern. Pilotfasen i Ungern varade sedan 2015 och har just avslutats.

Fördelarna med våra tjänster är mycket välkända av de ungerska kunderna. Idag kan våra ungerska kunder beställa våra produkter snabbt och smidigt via sina datorer, surfplattor och mobiler. Möblerna levereras gratis till kundernas hem och kan returneras enligt deras önskemål.

Ungerska kunder är entusiastiska över att kuna köpa möbler online samt över det breda produktutbudet, den höga kvaliten och att de får mycket för pengarna, särskilt när det gäller våra bästsäljare såsom desigsängar, soffor, trädgårdsmöbler och loungemöbler, vilket har lett till att våra intäkter kraftigt har ökat.

Trots att Beliani har visat sig vara en toppsäljare, har den långa transportsträckan till det här vackra landet varit en utmaning att behärska.

Nästan 30000 ungare följer Beliani på våra sociala medier och det är märkbart för intäkterna. Försäljningsfaktorerna har hittills passerat alla våra förväntningar och en omsättningsökning på 200% förväntas.

Beliani’s största tyska lagerterminal på 20 000 kvm som kostat över 20 miljoner euro samt ytterliggare ett lager på en yta av 6500 kvm i Schwiez är ett centrallager därifrån nu möbler leveraras till ungerska kunder.

Den nya infrastrukturen har möjliggjort en ökning av tillgången på varor upp till 94%, vilket resulterar i en förkortning av leveranstider på den europeiska marknaden.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen