Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Den bästsäljande handdukstorken Kaknäs kommer nu i mässing och mattsvart

Den bästsäljande handdukstorken Kaknäs kommer nu i mässing och mattsvart

juni 21st, 2016 Posted in badkars Tags:

Nu lanserar Nordhem tre nya versioner av den populära handdukstorken Kaknäs. Originalet i högblankt krom får sällskap av en version i obehandlad mässing, en i högblank mässing och en i mattsvart.

2015 presenterades den designskyddade handdukstorken Kaknäs. Med endast ett vertikalt rör går Kaknäs att placera i alla badrum – oavsett storlek eller planlösning. Tack vare den flexibla, nätta och stilrena designen blev Kaknäs snabbt en försäljningssuccé och nu satsar alltså Nordhem vidare med nya ytor.

– Allt fler av våra kunder efterfrågar handdukstorkar med andra ytor än krom, så vi valde vi att vidare utveckla Kaknäs som är en av våra populäraste handdukstorkar, berättar Peter Karlsson på Nordhem och fortsätter:

– Mässing är både trendigt och tidlöst. Därför tog vi fram två olika versioner, en i polerad obehandlad mässingen som får en personlig patina med tiden och en i högblank mässing som behåller sin lyster.

Kaknäs kostar från 3790 kronor och finns i storlekarna 1500×90 millimeter och 900×90 millimeter. Samtliga fyra versioner finns att köpa hos Nordhems mer än 500 återförsäljare över hela landet.

För ytterligare information kontakta:

Peter Karlsson, Marknadskoordinator, Nordhem
Telefon: 031-780 20 75
E-post: peter.karlsson@nordhem.se
nordhem.se

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen