Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Online möbeljätten Beliani utvidgar sin verksamhet på den spanska marknaden

Online möbeljätten Beliani utvidgar sin verksamhet på den spanska marknaden

november 15th, 2016 Posted in badkars Tags:

Den schweiziska återförsäljaren av möbler är på väg att erövra en annan lovande marknad. Efter Schweiz, Tyskland, Österrike, Benelux-länderna, Frankrike, Storbritannien, Polen och Italien utvidgar möbelnhandels internet jätten Beliani sin verkasmhet till Spanien. Pilotfasen i Spanien varade sedan 2015 och har just avslutats.

Spanska kunder är entusiastiska över den höga kvaliten av designmöbler från Beliani, samt de attraktiva priserna och den snabba, pålitliga leveransen. Förutom spanska kunder som upptäcker Beliani”s varumärke har en stor grupp av kunder med andra nationaliteter i Spanien även upptäckt företaget. Många kunder från andra europeiska länder som har sina sommarstugor i Spanien och redan är bekanta med Beliani i deras hemländer är glada över möjligheten att kunna köpa Beliani produkter nu även i Spanien.

Med den utökade lagerytan kan Beliani utöka sitt sortiment med hela 20% och erbjuda nya möbelprodukter såsom lampor, mattor, hemtillbehör mm. På den spanska marknaden är det trädgårdsmöbler och skinnmöbler som är speciellt populära.

Beliani’s största tyska lagerterminal på 20 000 kvm som kostat över 20 miljoner euro samt ytterliggare ett lager på en yta av 6500 kvm i Schwiez är ett centrallager därifrån nu möbler leveraras till spanska kunder.

Den nya infrastrukturen har möjliggjort en ökning av tillgången på varor upp till 94%, vilket resulterar i en förkortning av leveranstider på den europeiska marknaden.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen