Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Nytt koncept att bygga hus och byggnader, upplev först bygg sedan

Nytt koncept att bygga hus och byggnader, upplev först bygg sedan

mars 2nd, 2011 Posted in badkar Tags:

NEIDHEIM AB, är ett modernt och nydanande företag inom byggmaterialförsäljning.
Vad är det som är nydanande? Jo, NEIDHEIM AB har två sidor, vilka avspeglar sig i företagets två hemsidor, www.husmedvision.se och www.byggmedvision.eu.

På den första hemsidan www.husmedvision.se kan man med hjälp av en mängd bilder leta sig fram till hur man vill att sitt projekt skall se ut när det är färdigt. Vill man t.ex. ha ett kök med röda luckor av laminerat glas, så letar man sig fram till bilderna med; köksluckor – laminerat glas, och hittar där något kök med röda luckor man kan utgå från.
Hemsidan www.husmedvision.se är en inspirationssida där man kan hitta allt från badkar i trä till kompletta villor, det är bara att leta. Det finns ett trettiotal villor, med bilder på fasader, kompletta boendemiljöer från insidan samt planlösningar. Ritningarna på samtliga hus finns att köpa till en billig peng. Alternativet är att gå till en arkitekt och få ritat sin egen version, man måste dock då tänka på att husen är skyddade genom lagen om upphovsrätt, kontakta NEIDHEIM AB för mer info.
Förutom villorna innehåller sidan olika interiörer med;

 • Fönster Dörrar, i en mängd olika träslag och behandlingar
 • Trappor, tillverkade efter kundens önskemål i bl.a. trä, metall, glas samt målade
 • Trägolv Parkett, i stavlamell massivt, furu, ek, mahogny med flera träslag
 • Innerdörrar, målade dörrar, trädörrar, innerdörrar helt i glas
 • Garderober Inredningar, allt efter kundens ritning
 • Köksinredningar, 700 olika träluckor, egendesignade glasluckor, efter kundens ritning
 • Badrumsinredningar, skåp, träbadkar, glashandfat, duschdörrar med tryck osv.
 • Intelligenta hus lösning, nytt enkelt system att styra belysning, värme, pool osv.
 • Stretch tak, en form av undertak som man kan få i olika former med eller utan tryck
 • Bastu i saltsten, ny typ av bastu i saltsten, hälsoriktig
 • LED-belysning, både för enskilda belysningar och arkitektritade ljussättningar

Det finns som sagt många bilder på olika inredningar och hus som kan inspirera besökaren till att hitta sin modell eller sin miljö som han eller hon vill bygga.
Nåväl, när man kommit så långt att designen är bestämd och klar, kommer steg två, man kontaktar NEIDHEIM AB och beskriver sitt projekt, via mail eller via ett telefonsamtal. Vi kan tillsammans med kunden komma fram till vilka material som passar bäst.
Vår affärsidé är att köpa direkt från tillverkarna och inte via en massa olika inköps och försäljningsorganisationer. Med det är vi oberoende gällande sortiment och kan normalt sälja till ett lägre pris.
Det går bra att gå in direkt på hemsidan www.byggmedvision.eu och leta efter önskade produkter och material. Våra leverantörer är tillverkare som kan anpassa sin tillverkning utan att det kostar en förmögenhet.
Vi har två inriktningar gällande kunder, det ena inriktningen är mot privatpersoner där det mestadels handlar om husritningar, inredningar och fönster/dörrar. Den andra inriktningen är mot byggindustrin som, byggare, fastighetsförvaltare och exploatörer. Små och medelstora företag har ofta inte resurserna och möjligheterna att jaga runt världen efter leverantörer, där kommer NEIDHEIM AB in i bilden som en extern inköpsavdelning. I viss mån förmedlar företaget byggföretag som har sin bas utanför Skandinavien.
NEIDHEIM AB är aktiva i Skandinavien med utgångspunkt från Tyresö i Sverige.

Rickard Neidheim

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen