Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Nu öppnar Västsveriges lyxigaste rum på Hotel Tylösand

Nu öppnar Västsveriges lyxigaste rum på Hotel Tylösand

maj 17th, 2011 Posted in badkar Tags:

Nu öppnar Västsveriges lyxigaste rum på Hotel Tylösand

Måndag den 16 maj invigs den nya byggnaden

Från och med måndag kan man bo i Västsveriges lyxigaste rum på Hotel Tylösand i den nya byggnaden ”Strandhuset”. Här får man magnifik utsikt mot havet och sanddynerna. Dessutom har man tillgång till en av landets finaste spaanläggningar och Hallands bästa restaurang, Akvarell enligt White Guide 2011. Hotellet har också har ett underbart galleri med fantastiska målningar och fotokonst på internationell nivå och en konsertarena där många av våra mest kända artister spelat under åren. Hotel Tylösand har dessutom Sveriges största After Beach på sommaren, som tar ett par tusen semesterglada människor. Hotel Tylösand har så klart också en miljö som innehåller lugnet själv. Här väljer man själv sina aktiviteter, på stranden, i spaanläggningen eller på gymmet. Vill man ta ett yoga pass eller en behandling så har man även den möjligheten, här finns några nya spännande behandlingar som hotellets Spa är ensamma om och värt att prova. Måndagen den 16 maj är det invigning för nya den nya byggnaden, designat av arkitekten Kay Linghoff.

 Kort historia om Strandhuset:

 I slutet av september 2010, påbörjades ett av Hotel Tylösands största projekt genom åren. Det gamla ”Strandhuset” rivs för att ersättas av en ny byggnad innehållande 66 rymliga dubbelrum på 35 kvm vardera. De nya rummen är inredda med generösa sängar, bäddsoffa,  TV, skrivbord, toalett med wc, dusch, dubbla handfat, några med badkar.

Här finns också tre lyxiga sviter och fyra De luxe sviter med takterrasser på översta våningen, med en makalös utsikt över Tylösands stränder och Kattegatts glimrande hav.

 Fakta:

 Plats: Tylösand Hotel Spa

Byggstart: september 2010

Invigning: 16 maj 2011

Arkitekt: Fredblad Arkitekter och Kay Linghoff

Byggentreprenör: AF Bygg Syd

 Frågor besvaras av: Elisabeth Haglund, VD, Hotel Tylösand, 035-305 02, elisabeth.h@tylosand.se

 www.tylosand.se

 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen