Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Villeroy & Boch öppnar ny butik i Ringsted

Villeroy & Boch öppnar ny butik i Ringsted

mars 22nd, 2016 Posted in badkars Tags:

Villeroy Boch etablerar en ny butik för sitt Tableware-sortiment utanför Köpenhamn i den populära outleten Ringsted. Det är den första butiken i Danmark och den enda i Öresundsregionen. Den nya butiken slår upp portarna den 31 mars.

– Köpenhamn är en viktig marknad för oss och det känns spännande att få vara med i Villeroy Bochs satsning här i Danmark, säger Tina English, butikschef på Villeroy Boch i Ringsted.

Ringsted är en stor outlet med flera stora varumärken som Levi’s, Peak Performance, Helly Hansen och Samsonite. Här har man satsat på outlet-butiker med hög kvalitet för att ge kunden en bra shoppingupplevelse. Villeroy Boch kommer att erbjuda porslin av högsta kvalitet i den nya butiken. De säljer allt för det dukade bordet och har ett brett utbud av produkter för exklusiv heminredning för vardag och högtider som påsk och jul.

– Ringsted är en fantastisk etablering för oss och det är en möjlighet för oss att vinna marknadsandelar i Danmark. Med placering nära flera starka varumärken och närheten till Köpenhamn ger oss stora möjligheter, säger Johan Åström, Managing Director Nordic Tableware.

Villeroy Bochs butik i Ringsted öppnar den 31 mars på adressen Klosterparks Allé 1.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen