Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Nyheter för alla badglada

Nyheter för alla badglada

februari 14th, 2019 Posted in badkars Tags:

Badkaret blir ofta den självklara mittpunkten i ett badrum. Gemensamt för Svedbergs badkar är omtanken om kvalitet och finish liksom samspelet mellan form och funktion. Årets nyheter är inga undantag.

Ett varmt bad är skön vardagslyx. En avkopplande stund som får oss att komma ner i varv. Svedbergs har allt från enklare badkar till avancerade massagebadkar som tar njutningen till en helt ny nivå.

Även på badkarssidan finns det spännande nyheter. Exklusiva Savon är utformat i det förstklassiga materialet solid surface, med hög slitstyrka och fördelaktiga hygienegenskaper tack vare sitt speciella ytskikt. Rundformade Ume och rektangulära Eno är gjorda i akryl, ett material som håller badkaren fina i många år och gör dem lätta att städa.

Nyheten Reyk i gjutmarmor ger ett skönare bad tack vare materialets värmebevarande egenskaper.

– Gjutmarmor består av kristalliserade bergsmineraler, vilket för tankarna till naturens varma källor. Du får ett skönare bad som dessutom värnar om vår natur. Det säger Katja Eriksson, marknadschef på Svedbergs.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen