Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » Listar Badrumskategori 'basturum'

17 fräscha träbasturum från Tylö!

maj 11th, 2011 Badrumskategori: basturum Badrumstaggar:

2011-05-11 14:45

Tylös nya bastuserie Evolve består av 17 olika basturum med panel i gran och inredning i ljus asp.

 

17 fräscha träbasturum från Tylö!

Nu har Tylö utvecklat en ny serie basturum. Föredrar du den klassiska designen på basturum men i en ny spännande tappning är Evolve något för dig. Basturummen, inredda i trä av asp och med en panel av gran, finns i 17 olika storlekar och former för så stor valmöjlighet som möjligt.

Vi har gett bastubadaren ytterligare rymd i sin bastu då höjden har ökat till 2100mm istället för tidigare 2010mm. Det finns ingen anledning att trängas i onödan.

Den nya höga golvramen är innovativ för basturum och följer samma stilrena skandinaviska design som alla Tylöprodukter gör. På toppen av detta kan vi också presentera en dold spikning, vilket innebär att panelen är helt utan spår av spikar. Basturum Evolve är gjort med kvalitet och designfinish och följer alla de tillverkningsregler som gjort Tylö till ett begrepp bland bastuälskare världen över.

Tylö AB  har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter inom bastu, dusch och ångbad. Tylö har egen utvecklingsavdelning och tillverkar både detaljerna och sammanfogar helheten under eget tak i Halmstad. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda. Tylö exporterar idag till ett 90-tal länder runt om i världen.

Kommentarer inaktiverade för 17 fräscha träbasturum från Tylö!
-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen