Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Bo i Lidingö centrum!

Bo i Lidingö centrum!

november 11th, 2014 Posted in badkars Tags:

Residensportalen vill meddela att ett nytt objekt registrerats för uthyrning. Välkommen till ett välplanerat radhus/townhouse på härliga Lidingös bästa läge! Mot en lugn gård ovanpå Lidingö Centrum ligger denna etagelägenhet med egen entré och en 7 meter lång terrass som vetter ut mot en lummig park och Lidingö Stadshus. Lägenheten har två sovrum varav ett med inbyggd förvaring. Det kaklade badrummet har badkar, tvättmaskin, torktumlare samt två handfat. I det rymliga köket får man enkelt in en matplats där man bekvämt kan sitta 6 personer. Stockholm city är 15 minuter bort. Busshållplatsen ligger 1 minuts promenad bort och alla bussar tar dig till Ropstens tunnelbana på under 5 minuter. Hyresgästerna har tillgång till egna hissar som tar en ner till butikerna i centrumet. Här finns allt man kan behöva: Coop, Systembolaget, Apotek, Intersport, HM, Dressmann, banker, restauranger, bageri m.m. Länk till annons: http://www.residensportalen.se/bostad/?o_id=5244

Residensportalen har sedan 2003, organisationsnummer 556652-6074, arbetat som en etisk och trygg hyresförmedlare av företagsbostäder och privatbostäder i andra hand. Vi erbjuder en marknadsplats för hyresvärdar och bostadssökande av alla kategorier i hela Sverige.

Vår målsättning är att sammanföra marknadens mest seriösa hyresvärdar och bostadssökande och skapa bästa möjliga uthyrningsförhållande för andrahandsuthyrningar. För registrerade användare erbjuder Residensportalen välutvecklade och beprövade verktyg och tjänster som t.ex. hyreskontrakt och dokumentmallar, allt för att underlätta uthyrningen i andra hand. Residensportalen garanterar att webben och dess tjänster håller den sekretess och flexibilitet som hyresvärdar och bostadssökande kräver.

Vår expertis och erfarenhet har format oss som hyresmäklare. Residensportalen AB har genom ett gediget arbete skapat oss erfarenhet och gott rykte i en bransch som präglas av mycket höga förväntningar. Marknaden för företagsbostäder och bostadssökande är krävande och komplex och vi har idag över nio års erfarenhet av andrahandsuthyrning. Vi har använt vår expertis och vår erfarenhet och tagit fram ett av marknadens mest avancerade webbverktyg för andrahandsuthyrning. Residensportalen är en trygg miljö för hyresvärdar som vill marknadsföra sina bostäder och bostadssökande som söker bostad.

Residensportalen AB har sitt säte i Stockholm men marknaden för andrahandsuthyrningarhar inga geografiska gränser. Vare sig ni är hyresvärd med en bostad för uthyrning i andra hand eller om ni söker bostad är det Residensportalen som kan hjälpa er till en trygghyresförmedling!

Residensportalen AB är medlem i SHRF och alla dokument på Residensportalen är utvecklade och skrivna av hyresmäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen och som följer Sveriges hyreslag samt FMIs regler och riktlinjer.

Vi begär inte exklusivitet på förmedlingsuppdrag men vi vill göra våra kunder uppmärksamma på att det tillkommer och försvinner aktörer på vår marknad hela tiden. Vi rekommenderar er att kontrollera den förmedlare ni anlitar på www.allabolag.se och även kontrollera deras registrering som hyresmäklarewww.fmi.se. Det finns många IT bolag som har sidor som hyr ut bostäder. Residensportalen är erfarna hyresmäklare som har en bra IT lösning. Vår förhoppning är att marknaden värderar den erfarenhet vi besitter som rutinerade uthyrare av andrahandsbostäder.

Under oktober-december 2014 så donerar vi 5% av all vår webb försäljning till Läkare utan Gränser för deras kamp mot Ebola. #utmanaebola

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen