Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Nu vill svensken bada badkar

Nu vill svensken bada badkar

maj 20th, 2013 Posted in badkars Tags:

Att bada badkar har en lång historia. Från att historiskt sett haft en praktisk funktion, att kunna hålla sig ren, har badkarsbadande utvecklats till en plats för njutning och avkoppling. Redan de gamla romarna förstod badandets hälsobringande aspekter när de byggde sina badplatser kring heta källor och termalbad. Och även svenskarna värdesätter sitt välbefinnande, var tredje svensk föredrar badkar framför dusch visar en ny undersökning*.

I takt med ett växande intresse för heminredning och vår egen hälsa har badrummet tagit en alltmer central plats i våra hem. Idag är badrummet ett rum vi vill leva och koppla av i och vi väljer möbler och design med stor omsorg. Enligt Villeroy Boch Gustavsberg undersökning ser 32 procent av svenskarna badrummet som en plats för njutning där de får tid för sig själva, och var fjärde svensk önskar sig helst av allt ett badkar när de får välja något nytt till badrummet.

Nu möter Villeroy Boch Gustavsberg svenskarnas önskan om ett nytt badkar till sitt badrum med en ny badkarsmodell, Squaro Edge och bubbelbadsystemet Ultimate Fitness.

Vi badar gärna badkar – men utan vår partner som sällskap
Alltfler fokuserar på den personliga vardagsnjutningen och unnar sig lyxen att njuta av ett varmt bad. 33 procent av befolkningen har helst med sig en avslappnande badolja eller ett väldoftande badskum i badet, men endast var femte svensk vill krypa ner i badet tillsammans med sin partner. Att 13 procent av de tillfrågade helst vill ha jetstrålar och lyxiga tilltugg i badet vittnar om att spatrenden fortfarande är stark, att bada badkar ska vara en upplevelse för alla sinnen.

Vårens nyheter från Villeroy Boch: modern design och rena linjer – Squaro Edge

Badkaren i nya Squaro Edge-kollektionen kombinerar maximal badkomfort med ren estetik. Designen är helt ny och de vackra tunna kanterna ger ett elegant och slimmat utseende. Squaro Edge är tillverkat i Villeroy Bochs patenterade material Quaryl, som är en blandning av akryl och den hårda mineralen kvarts. Resultatet är en återvinningsbar produkt med exklusiv design, extrem hållbarhet, komfort och en porfri yta som är lätt att rengöra. Det är materialet Quaryl som gör det möjligt att ta fram ett badkar som Squaro Edge, vars kant endast är 12 mm bred.

Njut av kraften i vattnet med bubbelbadsystemet Ultimate Fitness

I en värld som aldrig står stilla är det allt viktigare att ta en paus från det hektiska tempot i vardagen. Med Villeroy Bochs innovativa bubbelbadssystem Ultimate Fitness kan du på enkelt sätt förbättra din hälsa och förebygga muskelspänningar genom välgörande bubblor. Regelbundna bubbelbad förebygger stress och har en lugnande effekt på ett stressat sinne. Att ta ett avkopplande bad är alltså en värdefull åtgärd för att stimulera hälsa och vitalitet på lång sikt.

Systemet Ulitmate Fitness går att installera i badkaret Squaro Edge och skapar en nätt estetik med nästan osynliga utblås för bubblorna.

*Om undersökningen:

Undersökningen har genomförts av marknadsundersökningsföretaget YouGov under perioden 2-7 november 2012. 1018 CAWI-intervjuer har genomförts med kvinnor och män i åldern 18-65 år som bor i villa/radhus, bostadsrätt eller hyresrätt samt har minst ett badrum /duschrum. Urvalet är representativt för parametrarna kön, ålder och region.

För mer information om undersökningen, övriga frågor och bilder välkommen att kontakta:

Mattias Hagenström, Story Relations, mobil: 070-100 77 58, mail: mattias.hagenstrom@storyrelations.com

Besök och ladda gärna ner bilderna i Storys bildbank: http://story.tatchitimages.com/ShowImages.aspx?Term=badkar

Användarnamn: press
Lösenord: press

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen