Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Intro – nyheten som tål tuffa tag.

Intro – nyheten som tål tuffa tag.

mars 14th, 2017 Posted in badkars Tags:

Trenden med badrumsmöbler av plåt har länge varit stor internationellt. Nu har också Svedbergs bestämt sig för att göra en satsning på det tåliga materialet. Under 2017 kommer lanseringen av den nya badrumsmöbeln Intro att ske över hela Norden.

En riktigt tålig badrumsmöbel
Det är rena linjer, det är praktiskt, det är plåt. Formgivning och funktion i skön symbios. Nyheten Intro är en badrumsmöbel som tål tuffa tag.
– Vi har lång erfarenhet av att tillverka produkter av plåt. Det är faktiskt anledningen till att Svedbergs en gång grundades, säger Stefan Svensson på Svedbergs.

För det lilla badrummet
Den smidiga formgivningen gör att Intro också passar det lilla badrummet. Badrumsmöbeln finns med djupet 35 cm i bredderna 45, 50 och 55 cm. Precis som Svedbergs andra badrumsmöbler tillverkas Intro i Dalstorp.

Motståndskraftig mot rost
Intro tillverkas av galvaniserad plåt. Ett material som ursprungligen togs fram för bilindustrin. Varje del behandlas med en zink/järn-legering som ger materialet utmärkt motståndskraft mot rost. Samtidigt får plåten de bästa egenskaperna för att lackeringen ska bli perfekt.
– Vi tror väldigt mycket på Intro, som har premiär över hela Norden under våren 2017, avslutar Stefan.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen