Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Premiär

Premiär

augusti 31st, 2015 Posted in badkars Tags:

I Afton möter du en tidlös och avskalad stil med tunna, rena linjer. De släta överfalsade fronterna ger möbeln ett lätt och modernt uttryck med skarpa linjer. Praktiska förvaringslösningar, gedigna material och noga utvalda kvalitetskomponenter ger en möbel som håller över lång tid. Afton finns i tre bredder och i mattlackad svart, vit samt ekfaner.

Afton
Afton är möbelserien med många valmöjligheter och som passar in i de flesta skandinaviska hem. Afton har en tidlös design med en sofistikerad touch och smarta detaljer som förstoringspegel, förvaringsfack och lådbelysning vilket underlättar vardagen. Afton finns i tre bredder och i mattlackad svart, vit samt ekfaner. Välj mellan flera olika överdelar, handfat, handtag och tillval så som tillhörande vägg- och högskåp. Här med nedsänkt handfat i svart glas.

Medvetna val
Våra möbler är tillverkade i hållbara och noggrant utvalda material, alla ekmöbler är i äkta trä, samtliga handtag är av metall och belysningen är energisnål LED-belysning. Vår grundtanke är att skapa möbler med rätt känsla som ska tålas att användas varje dag i många år framöver.

Westerbergs ingår i en av Nordens största badrumskoncerner. Huvudkontoret ligger i Halmstad, Sverige. Westerbergs har i mer än 30 år levt efter filosofin: så mycket välmående till så många som möjligt. Vi är ledande i Norden med ett heltäckande sortiment av massagebadkar och badkar, samt ett nytt sortiment spabad. Massagebadkaren bygger vi med stolthet i vår fabrik i Skene. Vi vill förmedla känslan av att befinna sig någonstans mellan dröm och verklighet. I badrummet, i ditt eget spabad, på altanen eller i ett hörn av trädgården

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen